/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen BMW 325iX nincs még egy

2020. április 13. 20:15   |   Autoblog
címkék:  

A BMW E30 325iX a bajor gyártó első sorozatgyártású összkerékhajtású modellje, egyben az első négykerék-hajtású 3-as modellje volt. Az 1986-1991 között gyártott 325iX-ből sok ment Kanadába és az Egyesült Államokba, Európában épkézláb darabot már szinte lehetetlen találni. Ez az eladásra kínált kocsi pedig alighanem a legszebb, legeredetibb létező példány, 821 kilométeres futásteljesítménnyel.

Elképesztő, de ezt a 325iX-et sohasem helyezték forgalomba, élete során csak 821 kilométert tett meg. A brit SuperVettura kereskedés vásárolta meg 31 másik autókülönlegességgel egyetemben egy dán gyűjtőtől, aki légkondicionált hangárban tartotta. Az 1986-os négyajtós olyan, mint amikor kijött a gyárból, az ajtónyílásokban és a motortérben még az eredeti viasz védőréteg is felfedezhető.

Amint a balkormányos BMW megérkezett az Egyesült Királyságba, alapos átvizsgáláson és szervizen esett át. Minden eredeti alkatrészét megtartották – így az abroncsait is –, de kapott egy új akkumulátort és olajcserét is végeztek rajta. Ha az új tulajdonosa majd használni szeretné, a 34 éves szettet természetesen újra cserélik.

A mesebeli 325iX-ért természetesen szép summát kell fizetni: 48 ezer fontot, azaz 59 600 dollárt kell leszurkolnia annak, aki haza szeretné vinni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/