/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen lesz az új Kia Sportage

2021. május 31. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A Kia ma bemutatta az új, ötödik generációs Sportage első hivatalos fotóit. A márka legnépszerűbb szabadidőautójának hivatalos bemutatóját júliusban rendezik Koreában. Az új modell kifejezetten európai ízlésre formált változata szeptemberben lép piacra, ilyen kivitel most először jelenik meg a sorozat eddigi 28 éves történetében.

17467-Kiateasesfirstimagesofall-newSportage

Az új Sportage megjelenése az idén bemutatott és a dizájnszakmában általános elismeréssel fogadott friss Kia formafilozófia, az ‘Egyesült ellentétek’ jegyében született, ez határozza meg nem csak az újdonság formáit, de teljes karakterét is. Az első fotókon is jól látható az összeszedett és határozott, természet ihlette letisztult megjelenés.

17465-Kiateasesfirstimagesofall-newSportage

Az új Sportage kiállása izmos, miközben körvonalai kifinomultak. Különleges részletek a felületeket megtörő éles karaktervonalak. Hátul a széles vállvonal finoman ereszkedik az új Kia logót és a Sportage feliratot is keretező lámpatestekig.

17466-Kiateasesfirstimagesofall-newSportage

Az utastér kifejezetten vezetőcentrikus, kifinomult és magas technológiai színvonalú. A műszerpult központi eleme a látványosan kialakított integrált íves kijelző.

Az újdonsággal kapcsolatos további részletek hamarosan várhatók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/