/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen lesz az új Škoda Scala belseje

2018. november 29. 17:15   |   Autoblog
címkék:  

Egy héttel Tel Avivi világpremierje előtt a Škoda megmutatta a Scala utasterének első fotóit. A cseh márka újszerű beltérkoncepciója a Škoda Vision RS tanulmány formatervezési irányvonalát követi, amelynek érzelmekben gazdag dizájnja a Scala révén ölthet elsőként formát sorozatgyártású modellben. Meghatározó elemei a magasra, a vezető látóterébe helyezett központi képernyő és a teljes egészében új fejlesztésű műszerfal.

A Škoda Scala utastér koncepciójának középpontjában a képernyő áll, amely akár 9,2 col képátlójával a legnagyobb e piaci szegmensben, s a vezető, illetve az első utas számára egyaránt jól látható. A szabadon álló központi képernyőt a motorházfedél vonalvezetésére rímelő karaktervonal szegélyezi, amely a monitor alatti szakaszán ergonomikus kéztámaszként is szolgál az érintőképernyő kezelése során.

A légkondicionáló berendezés a középkonzolon elhelyezett kezelőelemei, valamint az automatikus motorleállítás és -indítás rendszere, a menetprofil választás és a parkolási asszisztens gombjai szintén jól elérhetők közvetlenül a sebességváltókarról. A szélső légbefúvó nyílások egészen az ajtókárpitokig húzódva szélesítik vizuálisan az utasteret, illetve erősítik tovább az eleve tágas térérzetet.

A műszerfal és az első ajtókárpitok igényes, puha habbevonatát új, speciális szemcsézetű felületek borítják, amely kristályhatású struktúrát idézve a jövőben a Škoda márka stílusának meghatározó elemévé lépnek elő.

A Škoda Scala december 6-án, Tel Avivban (Izrael) tartja világpremierjét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/