/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen lesz az új Volvo S60

2008. november 24. 14:45   |   Autoblog
címkék:  

A tanulmány közelítő képet ad arról, hogy miként néz majd ki a 2010 folyamán bemutatkozó új generációs, középkategóriás S60.


A Volvo közzétett két fotót a soron következő S60-as modell koncepció változatáról, melyet élőben először a jövő januári Detroiti Autószalonon láthat a közönség. A tanulmány közelítő képet ad arról, hogy miként néz majd ki a 2010 folyamán bemutatkozó új generációs, középkategóriás S60. A svédek az S60 esetében forradalmian új szemléletmódról beszélnek, ami azt jelenti, hogy alapjaiban újítják meg autóik külső megjelenését. A merészen húzott fényszórók, a hullámos vállvonalak és a kupészerű tető erről árulkodnak.


A beltérben ennél is merészebbek voltak a tervezők: futurisztikus berendezést alkottak, ahol a kézzel megmunkált, Orrefors kristályból készült, 1,6 méter hosszú lebegő középkonzol kapta a központi szerepet. Elegáns hullámalakja a műszerfaltól egészen a hátsó könyöktámaszig végigfut. A kristályborításba finoman beágyazódnak az ergonómikus tervezésű középkonzoli kezelőszervek. Szép munka, remélhetőleg a széria S60-ban is valami hasonlót látunk viszont.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/