/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyenek lesznek a jövő Opeljei

2018. augusztus 01. 16:20   |   Autoblog
címkék:  

Éppen egy éve tartozik az Opel a PSA csoporthoz, és most az Opel GT X Experimental révén vethetünk egy pillantást a márka jövőjébe és jövőbeli modelljeire. Minden korábbinál nagyobb jelentőséget kapnak olyan fogalmak, mint a németes, az emberközeli és az izgalmas. E három márkaérték jellemzi az összes modellt és az Opel eljárásmódját.

Opel-GT-Experimental-504033

Az GT X Experimental első benyomást ad arról, hogy mit hoz a jövő, illetve hogy miképpen néznek majd ki az Opel modelljei a következő évtizedben. Elsőként viseli az Opel új arculatát, az új „Opel-Kompass” követője. A Kompasson két prominens tengelyvonal kereszteződik a villámos emblémában: egyrészt a géptető jellegzetes vasalt vonala, másrészt a nappali menetfény szárnymotívuma. A villám áll az egésznek a közepén.

A fényszórókat, a nappali menetfényt, a kamerákat és az asszisztens-rendszerek érzékelőit a villámemblémával együtt zárja körül és védelmezi egy dizájnelem, amely a motorkerékpáros sisakok plexijére emlékeztet, ezért „viZor” a neve. Az Opel „viZor” első alkalommal látható a GT X Experimental tanulmányon, és néhány év alatt új, félreismerhetetlen arculatot ad valamennyi Opel modellnek – merészen és letisztultan.

Michael Lohscheller

Az új Opel GT X Experimentalt még idén leleplezik; nevével az iránymutató koncepciók Opel-hagyományára utal. 1965-ben az első európai gyártóként mutatott be dizájntanulmányt az Opel, ez volt az Experimental GT. A Monza Concept (2013) és a GT Concept (2016) is mérföldkőként jelezte az utat a GT X Experimental felé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/