/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Íme a NASCAR Cup Series legfrissebb állása

2024. április 08. 13:41   |   Autoblog
címkék:  

A NASCAR Cup Series 2024-es sorozatának nyolcadik fordulójában a szezon második hosszabbításos (overtime) futamát rendezték a történelmi Martinsville Speedwayen.

Miután komoly viták folytak arról, hogy a múlt heti hosszabbításban aratott futamgyőzelme jogos volt-e, nem volt kérdéses, hogy William Byron megérdemelte a tegnap esti győzelmét.

A 26 éves versenyző megszerezte szezonbeli harmadik győzelmét, és ezzel feljebb lépett a bajnoki tabellán.

Martin Truex Jr. a tegnap esti 18. helyezésével elvesztette a bajnokság vezetését, és visszaesett a második helyre. Annak ellenére, hogy csapattársa lett a futamgyőztes, a második helyen végző Kyle Larson vezeti most a bajnokságot.

Az idei szezon kétszeres futamgyőztese, Denny Hamlin továbbra is a harmadik helyen áll a tabellán.

Byron a tegnap esti futamgyőzelmével három helyet ugrott előre a bajnokságban, és most a negyedik helyen találja magát.
A bajnokság legjobb Fordja Ryan Blaney, aki továbbra is az ötödik helyen áll, miután tegnap este az ötödik helyen végzett.

Chase Elliotts legfrissebb harmadik helye elég volt ahhoz, hogy két helyet előrelépjen a bajnokságban, így a nyolcadikról a hatodik helyre lépett előre.

Ty Gibbs rossz formája tovább folytatódik, mivel a negyedikről a hetedik helyre csúszott vissza, miután a legutóbbi versenyen a legjobb 15-ön kívül végzett.

Ross Chastain megszilárdította helyét az első tízben, mivel a kilencedikről a nyolcadik helyre lépett előre egyet. Tyler Reddick szintén egy helyet javított, így a tizedikről most a kilencedik helyen találja magát, és végül Alex Bowman zárja az első tíz helyezettet.

Borítókép:  Jared C. Tilton/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/