/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ingyen szerviz a kivonuló szolgálatoknak

2020. április 15. 17:00   |   Autoblog
címkék:  

Országszerte eddig 52 műhelyben tette ingyenessé a mentők, a tűzoltók, a rendőrök, a katasztrófavédelem és a kórházak ellátásban résztvevő járműveinek soron kívüli javítását az egyik legnagyobb hazai alkatrészellátó. A járvány idejére életre hívott kezdeményezéshez folyamatosan új tagszervizek csatlakoznak.

A hazánkban és a régió más országaiban több szervizhálózatot is működtető, a Swiss Automotive Group cégcsoporthoz tartozó Autonet Import Magyarország Kft. beszállító partnerei segítségével ingyen biztosítja a javításokhoz szükséges alkatrészeket és anyagokat, a kezdeményezéshez csatlakozott szervizek pedig soron kívül, ingyen végzik a munkát. A „Mobilitás a Hősöknek” nevű program ezzel a felsorolt szervezetek, szolgálatok munkáját kívánja támogatni.

Az összesen több mint 100 taggal és számos alkatrész beszállítóval dolgozó, jelentős részben franchise alapon működő hálózat tagjai folyamatosan csatlakoznak a kezdeményezéshez, így a lefedettség és az ingyenesen elérhető szervizek száma is napról napra nő – ismertette a kezdeményezést Christian Doser.

Az Autonet Import Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette; a cégcsoport által indított kezdeményezéshez külföldön rövid időn belül a szervizek 85%-a csatlakozott, ezért remélik, Magyarországon is legalább ilyen arányban vesznek majd részt. Az ingyen szervizlehetőséggel legalább május 31-ig lehet élni. A résztvevő műhelyek aktuális listája és a szolgáltatás igénybevételének feltételei elérhetők a cég honlapján.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/