/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ingyenesen frissíti V6-os és V8-as dízelei szoftverét az Audi

2017. július 25. 13:20   |   Autoblog
címkék:  

Utólagos frissítési programot kínál az Audi ügyfeleinek Európában és további piacokon bizonyos Euro 5 és Euro 6 minősítésű dízelmotoros járművek számára. Összesen akár 850 ezer, a márka hathengeres és nyolchengeres dízelmotorjaival (V6 TDI és V8 TDI, Euro 5 és Euro 6) felszerelt személyautó kaphat új szoftvert a kampány keretében. Ennek nyomán a járművek károsanyag-kibocsátása a valós üzemelés során még a jelenlegi előírásoknál is kedvezőbb módon alakul.

Audi Forum Ingolstadt

Az akció megvalósítását a márka a német Szövetségi Közlekedési Hivatallal (Kraftfahrt-Bundesamt, KBA) folytatott szoros egyeztetés keretében végzi majd. Ez a szolgáltatás a Porsche és a Volkswagen márkák azon típusaira is érvényes, amelyeket ugyanezekkel a motortípusokkal szereltek fel, s minden ügyfél számára költségmentes.

Ügyfelei számára az Audi szeretné biztosítani a dízelmotor további jövőképességét, emellett célja, hogy hozzájáruljon a levegő tisztaságának megőrzéséhez. Egyúttal az Audi a dízelmotoros járművekre vonatkozóan kilátásba helyezett korlátozásoknak is elejét kívánja venni ezzel a lépéssel.

Hónapok óta nagy erőkkel elemzi az Audi az összes dízelmotoros koncepcióját esetleges szabálytalanságok után kutatva. Minden jelzést alaposan kivizsgálnak, 2016 óta az összes motor-sebességváltó kombinációt szisztematikusan ellenőrzik. E folyamatnak fontos része a hatóságokkal – különösképpen a német Szövetségi Közlekedési Minisztériummal és a német Szövetségi Közlekedési Hatósággal – folytatott szoros egyeztetés és a részükre küldött jelentések.

A komplett csomag szabadon választható intézkedésekből áll, amelyeket a hatóságoknak a gyártó már bemutatott, és ezeket e szervek a döntéseikben figyelembe vettek. Az Audi számára ismert tény, hogy a KBA még nem zárta le a vizsgálatait. Amennyiben ezek a vizsgálatok további következményekre vezetnek, akkor az Audi az ügyfelek érdekében a szükséges műszaki megoldásokat az Euro 5 és Euro 6 frissítési program keretében természetesen gyorsan megvalósítja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/