/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Integrált, többfunkciós fedélzeti kamera a Nissantól

2017. július 17. 17:00   |   Autoblog
címkék:  

A kalandokat kereső vezetőknek szól a JukeCam, a világ első integrált, több funkciójú fedélzeti kamerája, mely egy pillanat alatt sport-akciókamerává alakítható. A két rögzítőkonzolnak – egy a Nissan Juke műszerfalához, és egy, amely a sisakhoz rögzíthető – köszönhetően a JukeCam tökéletes megoldás ahhoz, hogy minden nézőpontból rögzítse a vezető életét.

Legyen szó a közlekedéssel eltöltött időről, ahol a fedélzeti kamerák hozzájárulhatnak a biztosítási bónuszok növeléséhez és a kárigények rendezéséhez. De ugyanúgy helytáll a lejtőkön és a hegyi ösvényeken is, ahol ma már elmaradhatatlan kellék egy akciókamera.

A teljesen integrált, 64 GB tárhelyű JukeCam kamera folyamatos rögzítési kapacitása három óra, ha fedélzeti kameraként használják, így rögzíthetőek az utazások, és – szükség esetén – a felvételek felhasználhatóak egy kárigény rendezése során. Ha a JukeCam kamerát leválasztják a műszerfali konzolról, és akciókameraként használják, két óra akkumulátoridő áll rendelkezésre. A szerkezet emellett porálló, ütésálló, és 100 méterig vízálló.

A Nissan JukeCam technológiai fejlesztése a 360fly-jal közösen történt, amely 360°-os akciókamerákat gyárt. A JukeCam többfunkciós megoldásaira épít az Xpogo extrém ugráló csapat – 4K minőségben rögzített – videója is.

A film készítése során Dalton Smith akrobata egyszerre három Nissan Juke-ot ugrott át úgy, hogy mindössze egyet pattant közöttük. Ezzel új Guinness világrekordot állított fel, hiszen korábban senki sem ugrott át egyszerre ennél több autót egy ugrálóbottal. A rekordkísérletet a Nissan JukeCam kamerával rögzítették, így a nézők egyedi, az ugró szemszögéből készült képeken keresztül élhetik át a rekordot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kőhalmi Gyula
2019-03-25 - 18:15

T. Cím!
Már annyit olvastam a Nissan JukeCam 360-ról, de azt még nem sikerült kiderítenem, hogy hol lehet megvásárolni, és mennyibe kerül.
Üdvözlettel, Kőhalmi Gyula
06-20-943-4438
kohalmi@bktv.hu


*/