/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ismét egy Hyundait szavaztak a legszebbnek

2018. május 11. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A német autós magazin, az Auto Zeitung olvasói a Hyundai i30 Fastbacket választották a 2018-as Formatervezési Díj kompakt kategóriájának legvonzóbb járművének. Az IF Formatervezési Díjat követően a 2018-as Formatervezési Díj a második legnevesebb formatervezési díj, amelyet az elegáns ötajtós kupé nyert el ebben az évben.

hyundai-all-new-i30-fastback-2018-exterior-19-hires

A kaszkádos hűtőrács, amely a Hyundai család identitását képezi, egyedi kidolgozást kapott, mely az i30 Fastbacket szélesebbnek láttatja az i30 modellcsalád többi tagjához képest. Egy másik vonzó formai elem, a hátsó rész felé elvékonyuló tetővonal, amely a csomagérajtóba épített ívelt hátsó légterelőben végződik. Ez a megjelenés egyértelműen lenyűgözte az Auto Zeitung olvasóit. Az i30 Fastback jóval megelőzte öt versenytársát a szavazás során.

hyundai-all-new-i30-fastback-2018-exterior-22-hires

Az i30 Fastback dinamikus vonalai az i30 modellcsalád többi tagjához hasonlóan a Rüsselsheimben található Hyundai Európai Tervezőközpontjában fogantak. A fejlesztést és tesztelést szintén az európai fejlesztési csoport végezte, míg a gyártás a vállalat Csehországban, Nošovice-ben található gyárában történik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/