/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Itt a fullos Fiat Fullback pickup

2017. november 13. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Fiat bemutatta Fullback kisteherautójának csúcsváltozatát, a Fullback Crosst. A strapabíró, sokoldalú Fullback Cross a személyautók kényelmét karakteres formatervvel párosítja, igazodik a legújabb piaci trendekhez. Ahhoz a piachoz, amely az elmúlt négy év során több mint 60 százalékkal nőtt. A Fullback Cross november elejétől elérhető a Fiat Professional márkakereskedéseiben.

A Fullback Crossra a sportos, agresszív megjelenés a jellemző. Olyan exkluzív stíluselemeket kapott, mint az aerodinamikailag optimalizált fekete bukókeret, a fekete hűtőrács és külső visszapillantó tükrök. A kilincsek, a kerékív-toldatok és maguk a 17 colos keréktárcsák is matt fekete kivitelűek, akárcsak az oldalsó fellépők.

Ez az egyedi megjelenés magas színvonalú, személyautókat idéző komforttal párosul. Erre utal a bőséges alapfelszerelés is, a bixenon fényszóróktól a LED-es nappali világításig, a kétzónás automata klímaberendezéstől a tempomaton át a bőrrel bevont ülésekig és kormánykerékig. Az első ülések fűthetők, a vezető oldalán motorosan állíthatók.

A kényelmet 7 colos érintőképernyővel, DAB digitális rádióval, CD/MP3 lejátszóval, Bluetooth és USB csatlakozásokkal felszerelt navigációs rendszer teszi teljessé. Végül, de nem utolsósorban hét légzsák, menetstabilizáló elektronika, vontatmány-stabilizáló rendszer, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és dombsegéd vigyáz az utasok épségére.

A Fullback Cross sokoldalú erőátviteli rendszerrel rendelkezik: a négyféle üzemmódnak, valamint a zárható hátsó differenciálműnek köszönhetően minden úti célhoz biztonságosan eljuttatja utasait. A vezető egyetlen gombnyomással kapcsolhat át kétkerék-hajtásból Torsen központi differenciálművel szerelt összkerékhajtásra. Ezen túlmenően a Fullback Cross terepváltóval (felezővel) is rendelkezik, a legkeményebb terepviszonyok leküzdését pedig mechanikus hátsó differenciálzár teszi lehetővé.

Bármilyen nagyok is az ambíciói, a duplafülkés Fullback Cross (5,28 m hosszú x 1,81 m széles x 1,815 m magas; tengelytávja 3,00 m) minden elváráshoz képes felnőni. Tekintélyes méretei ellenére a Fullback Cross osztályelső fordulókörrel (11,8 méter) rendelkezik. Ráadásul alapfelszerelésként kínálja a tolatókamerát. A Fullback Cross több mint 3 tonnát képes vontatni, teherbírása pedig meghaladja az egy tonnát. A számos lekötési pont és a bukókeret révén a legkülönfélébb méretű tárgyak is biztonságosan rögzíthetők a platón. Ráadásul az egyedi kivitelű platóborítással felszerelve valódi csomagtartóvá alakítható át. De az autó akár lakókabinnal is felszerelhető; a Tischer Trail 200 lakókabin kényelmes életteret kínál, komfortos ággyal.

A szabadidős és munkafelhasználáshoz egyaránt ideális a Fullback Cross alumínium szerkezetű, 2,4 literes turbódízel erőforrása. A változó szelepvezérlésű motor legnagyobb teljesítménye 180 LE, maximális forgatónyomatéka 430 Nm (2500/perc fordulatszámon). A Fullback Cross kétféle sebességváltóval választható: a hatfokozatú kézi mellett elérhető egy ötfokozatú automata sebességváltó is; utóbbi a kormányra szerelt váltófülekkel is vezérelhető.

A Fiat Fullback Cross már elérhető a Fiat Professional márkakereskedésekben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

jani
2017-11-13 - 20:29

Mit mutatott be a Fiat? Ez egy átkozmetikázott Mitsubishi, amiben szar Renault dízelmotor van. Mi köze ehhez a Fiat-nak? Csak az embléma a kocsin Fiat.


*/