/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a Lamborghini Huracán első különkiadása

2016. március 06. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Genfi Autószalonon az extrém Centenario mellett a Lamborghini Huracán LP 610-4 Avio is reflektorfénybe állt. A repülés világából ihletet merítő Avio a Huracán első speciális kiadása, összesen 250 darabot fognak belőle készíteni.

Nem titok, a Lamborghini modellek formavilágát és egyes műszaki, aerodinamikai, illetve stílusbeli megoldásait a vadászrepülőgépek inspirálták. A beltérben a digitális műszerfal, a középkonzol kezelőszervei vagy a piros indítógomb egytől-egyig a repülőgépek cockpitját juttatják eszünkbe. A Huracán Avio is beáll a sorba, de esetében még egyértelműbb a repülőgépes kapcsolat.

Ötféle exkluzív fényezéssel érhető el az autó, a sztenderd gyöngyház ezüst mellett négyféle matt árnyalattal választható (Grifo kék, Nibbio és Vulcano szürke, Turbine zöld). Az alap fényezést fehér vagy szürke festett részletekkel egészítették ki, s a karosszéria teljes hosszán dupla csíkozás is végigfut, ugyancsak fehér vagy szürke színben. Az ajtón megjelenő „L63” logó a Lamborghini 1963 rövid alakja, ekkor alapították a vállalatot. A trikolór kokárda a repülésben használt nemzeti megkülönböztető jelzés.

A kabinban a fekete bőrt fekete Alcantarával kombinálták, azonban az utóbbi egyedi, lézergravírozott hatszögű mintát vonultat fel. Az ülések oldalára az L63 logót hímezték. Ha valakinek nem tetszik a színösszeállítás, az Ad Personam program segítségével megvalósíthatja egyéni elképzeléseit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/