/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a legkülönlegesebb Range Rover

2021. augusztus 27. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

A Land Rover SV Bespoke részlege kerékre állította az eddigi legexkluzívabb Range Rover Sport modellt, amely egyedülálló külső fényezéssel és belső kialakítással, továbbá a márkánál elérhető legizmosabb V8-as erőforrással rendelkezik.

LR_RRS_SVR_ULTIMATE_240821_FRONT34

A Range Rover Sport SVR Ultimate Edition egyedi jellemzője az új, kézzel felvitt Maya Blue Gloss vagy Marl Grey Gloss kék karosszériafényezés, amelyek kizárólag ehhez a kivitelhez választhatók. A fényezések különlegessége a szokatlanul intenzív csillogás, amely az alapréteghez felvitt fehér üvegszemcsék érdeme. A lopakodó külsőt preferálóknak egy harmadik exkluzív színárnyalat is rendelkezésre áll, a Ligurian Black Satin selyemfényű fekete. Mindegyik karosszériafényezési árnyalathoz Narvik fekete tető, oszlopok, külső tükörházak, első rácsok és hátsó légterelő tartoznak.

LR_RRS_SVR_ULTIMATE_240821_SIDE_PROFILE

Ezenkívül a motorháztető és a csomagtérajtó Range Rover felirata is egyedi kivitel; a fekete betűk recézettek és Fuji fehlr keretet kaptak. Az első sárvédők szellőzőin is fehér részletek láthatók. További egyedi stíluselemek a szellőzőkkel ellátott karbon motorháztető, továbbá a 22 colos, kovácsolt, öt osztott küllős könnyűfém keréktárcsák, mögöttük fekete féknyergekkel.

Az utastérben egyedi SV Bespoke jelvények, fekete anodizált fém váltófülek, megvilágított Ultimate edition küszöblécek és teljes fekete bőrkárpitozás jelentenek változást. Az SVR-logós sportülések exkluzív Windsor bőr / hasított bőrhuzatot kaptak.

LR_RRS_SVR_ULTIMATE_240821_BONNET_SCRIPT

A Range Rover Sport SVR minden idők leggyorsabb, legerősebb és legdinamikusabb Land Rover modellje. Az immár második generációját taposó modellt egy 575 lóerős és 700 Nm nyomatékú 5 literes kompresszoros V8-as aggregát hajtja, amely 4,5 másodperc alatt húzza 100 km/órára a testes szabadidőautót. A csúcssebessége 283 km/óra.

Az új SVR Ultimate Edition már világszerte megrendelhető. Alapára 123 900 angol font.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/