/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a SEAT legerősebb utcai autója

2017. szeptember 04. 18:35   |   Autoblog
címkék:  

A története legjobb időszakát élő SEAT frankfurti standjának sztárja az új Leon Cupra R lesz, amiből csak 799 darabot fognak összeszerelni. A Leon Cupra R kizárólag elsőkerék-hajtással, 310 vagy 300 lóerővel, manuális vagy DSG-váltóval lesz kapható.

34FRONTCUPRARstudio

A Leon Cupra R modell messziről felismerhető rézszínű díszítéseiről és egyedi spoilerezéséről. Több rajta a szénszálas elem is, mint normális esetben, az első lökhárítóján, a küszöbidomain, a tükörházain és a farán is felfedezhető a motorsportos eredetű anyag. A Cupra R ezen kívül különleges karbon hátsó szárnyat és diffúzort visel, kerékjáratait pedig megszélesítették. A karosszérián látható jelvények és feliratok rézszínűek, akárcsak a könnyűfém felnik közepe és a tükörházak betétjei.

Az utastér szintén bővelkedik rézszínű betétekben és karbon dekorációkban, a kormánykereket és a váltókart pedig Alcantara szövettel húzták be. A vásárlók háromféle külső szín választhatnak: fekete, szürke és matt szürke.

34REARCUPRAR

A SEAT legerősebb utcai autója kétféle kivitelben lesz elérhető, 310 lóerővel és hatsebességes kézi váltóval, vagy 300 lóerővel és hatgangos DSG duplakuplungos váltóval. A 2 literes turbómotor mindenképpen az első kerekeknek adja át az erejét. A mérnökök emellett változtattak az első kerekek dőlésén, áthangolták az adaptív felfüggesztést és sport kipufogórendszert installáltak az autó alá.

Mindezt az év végétől majd 799 szerencsés élvezheti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/