/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az igazán brit Jaguar F-Type

2016. január 05. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

Megjelenése óta a Jaguar F-Type-ot a modern brit dizájn egyik ikonjának tartják, remekül sikerült formáját pedig számos díjjal jutalmazták, a kétüléses többek között begyűjtötte a World Car Design of the Year elismerést is. Az egyik legszebb, legjellegzetesebb brit kocsi pedig most még vonzóbbá vált.

Az F-Type British Design Edition mindjárt a színével tiszteleg Nagy-Britannia előtt. A nemzeti lobogó, azaz a Union Jack színárnyalatait öltötte magára: pirosban, fehérben és kékben kapható. Mindamellett külső sportcsomagot (fekete első toldat, színre fújt küszöbök, fekete hátsó lökhárító betét) és diszkrét British Design Edition jelvényeket kapott, amelyek az utastérben, a középkonzolon, a fejtámlákon és a rozsdamentes acél pedálokon is feltűnnek.

A különkiadás matt sötétszürke, 20 colos Cyclone kerekeken gördül, amelyekre 255/35, valamint 295/30 méretű abroncsokat feszítettek. Az autó nagyteljesítményű fékrendszert is kapott, elöl 380, hátul 376 mm-es tárcsákkal.

A kabinban a fekete bőr az uralkodó, mindig a külső színnek megfelelő díszvarrással. A középkonzolt valódi szénszál keretezi. Szériafelszerelés az InControl Touch infotainment rendszer, ami emelt szintű Meridian audiorendszerrel egészül ki. Az InControl Remote okostelefon applikációnak köszönhetően a Jaguar klímaberendezése távolról is vezérelhető, de akár a motor is indítható, zárható a központi zár, vagy pedig ellenőrizhető, hol áll az autó és mennyi benzin van benne.

A Jaguar F-Type British Design Edition Coupé és Convertible kivitelben egyaránt elérhető lesz, motorból azonban csak a 3 literes kompresszoros V6-os áll rendelkezésre. Panaszra természetesen nincs ok, a 380 lóerős és 460 Nm nyomatékú erőforrás 5 másodperc körül gyorsítja az autót százra és 275 km/órás végsebességet biztosít. A hátsókerék-hajtású modellek hatfokozatú kézi váltóval érkeznek, de opcióként kapható hozzájuk a ZF nyolcgangos szerkezete is, ami az összkerékhajtású verziókban alapfelszerelés.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/