/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az új Zagato Aston Martin

2016. május 20. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Aston Martin és az olasz dizájn studió, a Zagato kapcsolata immár öt évtizede tart, együttműködésükből idáig öt különleges Aston Martin született. A legfrissebbet a most hétvégén megrendezett Concorso d’Eleganza Villa d’Este autós seregszemlén mutatják be a nagyérdeműnek.

A Vanquish Zagato Concept az ötödik Aston Martin, amelyik Zagato mester kézjegyét viseli magán. Az ikonikus DB4 GT Zagatotól kezdve a 2011-es V12 Vantage Zagato modellig a közös tervezésű kreációk az Aston Martinok jellegzetes stílusát vegyítik a Zagato versenyautók ihlette sajátos formanyelvével.

A Vanquish Zagato Conceptnek vadonatúj karosszériát rajzoltak, az egyes elemeket pedig kivétel nélkül szénszálból alakították ki. A frontrész jellegzetesen aston martinos, azonban a faron a Zagato védjegyévé vált kör alakú LED-es lámpák jellennek meg. Ezen kívül a dupla buboréktető és a nyújtott, hegyes farkialakítás árulja el, hogy Zagato kreációt látunk. Egyedi stíluselem az első kerékjáratból kiinduló és az ajtókra ráfutó díszléc.

A kabinba egyedi mintázatú, “Z” logós fejtámlákkal ellátott sportüléseket szereltek, szénszálat használtak a középkonzolon, díszítésként pedig anodizált bronz betéteket alkalmaztak.

A határozott külső mellé jól illik az orrban elhelyezett 6 literes V12-es szívómotor, amely kereken 600 lóerőt ad le.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/