/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt élnek a legbunkóbb sofőrök

2016. szeptember 28. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy nagy-britanniai felmérés megállapította, mely városban találhatók a legkevésbé udvariasnak nevezhető autóvezetők. Az okok között kézből telefonálás, gyorshajtás, irányjelzés figyelmen kívül hagyása, de még a gyalogosok direkt lefröcskölése is szerepel.

 

Ha ön Bristolban él, akkor könnyen egyike lehet Európa legbunkóbb autós közösségének. A Privilege Car Insurance készített egy felmérést az angol nagyvárosok autós közösségeiről, s ebből megállapítást nyer, hogy a 400 ezer főt számláló délnyugat angliai településen élnek a legrosszabb sofőrök.

Vezetés közbeni mobiltelefon használat, irányjelzés elmulasztása, gyorshajtás, mások feltartása, veszélyes besorolás, felesleges dudálások és még a gyalogosok lefröcskölése az út széli pocsolyával is szerepel az okok között.

Bristolt Liverpool és Norwich városai követik a listán, bár előbbi mentségére szóljon, hogy az autósok a rossz vezetési körülményeket okolják a sok szabálytalanságért. További érdekesség, hogy a legrosszabb csoportot az 55 év feletti nők jelentik, akik általában túl sokáig tartózkodnak a helytelen forgalmi sávban, valamint túl lassan vezetnek, míg a férfiak általában hajlamosak levágni a kanyaríveket, illetve az út közepén vezetnek.

Ha valaki túl sok tulajdonságban ismer magára, lehet jobb, ha Bristol környékére költözik, mert ott méltó vetélytársakra akadhat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/