/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legszebb modern nyitott tetős BMW

2012. augusztus 21. 16:19   |   Autoblog
címkék:  

A BMW Zagato Coupé zajos sikere után nem volt kérdés, hogy az olasz tervezőstúdió és a bajor autógyártó közötti együttműködés folytatódik-e. Hamar megszületett a döntés egy roadster modell létrehozásáról, hiszen a vezetés tiszta élvezetét mindig is a kabriók nyújtották. A gyönyörű BMW Zagato Roadster alig három hónappal a kupé modell után a Pebble Beach Concours d’Elegance-on mutatkozott be.

A munka természetesen nem csak abból állt, hogy levágták egy kupé tetejét. Teljesen új, működőképes kocsit kellett építeni, akárcsak a Zagato Coupé esetében. A hosszan elnyúló motorháztető és a bő tengelytáv a fő jellegzetességek, míg a sofőr itt is szinte a hátsó tengelyen, nagyon alacsonyan ül. A BMW egyedi felületkezelését Zagato dögös formai megoldásaival vegyítették, így a Roadster modell atletikus kiállású és száguldásra csábít.

A Roadster karosszériáján is megfigyelhetők a tipikus Zagatós kézjegyek, mint a „Z" betűkkel tűzdelt hűtőrács és a vászontetőt rejtő dupla buborékos hátsó fedél. A barna bőrbe húzott bukórudak egyedi formájúak, egy repülőgép szárnyát mintázzák. A BMW Zagato Roadster összességében lágyabb, finomabb vonalakkal rendelkezik, fara pedig laposabb a Coupé változaténál. Harmonikusabb, mint a fémtetős verzió; káprázatosan szép autó, amelyet a speciális ezüst fényezés is erősít.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/