/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az AMG szuper-kombija

2009. november 04. 21:36   |   Autoblog
címkék:  

A kivételes kombi teljesítménye 525 lóerő, százra gyorsítási ideje 4,6 másodperc, maximális csomagtere pedig 1950 liter – impresszív számok. Ráadásul az E-osztály csúcsmodellje óriási teljesítményéhez képest csak 12,8 litert fogyaszt átlagosan. Az új E 63 AMG T-modell két, alapvetően ellenkező jellemvonásával nyűgöz le: ugyanolyan nagyszerű az üzletember nyugodt, hosszú utazásra való kombijaként, mint a versenypályán, ahol maximális dinamikára van szükség.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Természetesen exkluzív AMG extrákkal is felvértezhető a jármű. Vörös féknyergek, 40 százalékos differenciálzár, háromküllős, részben alcantara kormánykerék, karbon dekorációk, megvilágított AMG küszöbléc, AMG szőnyegek, csak hogy néhányat említsünk. De rendelhető komplett nappabőr/alcantara kárpitozás (ülések, műszerfal, ajtókönyöklő, ajtóbetét, középső kartámasz, tetőkárpit, napellenzők és oszlopburkolatok). 11 színárnyalatban kérhető a kombi AMG Merci, köztük háromféle matt lakkozással is.

Miként az E 63 AMG limuzin, az új AMG T-modell is a legmagasabb aktív és passzív biztonsági igényeket elégíti ki. Ennek megfelelően az utóbbiban is széria az ATTENTION ASSIST éberség-figyelő, a PRE-SAFE megelőző utasvédelem, a fékasszisztens PLUS, a hét légzsák és az aktív NECK-PRO fejtámla. Kapható hozzá emellett sáv- és a holttér-asszisztens, automatikusan megállásig fékező PRE-SAFE fék, adaptív távfény-asszisztens, éjjellátó- és sebességhatár-asszisztens is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/