/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az összkerekes MINI

2010. február 01. 19:51   |   Autoblog
címkék:  

Bemutatkozott az új vásárlói célcsoportokat megcélzó MINI Countryman, a márka első magasabb építésű, négyszemélyes crossover modellje, amely összkerékhajtással is kérhető. A Countryman felvonultatja a szabadidő-autók főbb ismérveit, mint a megemelt üléspozíció és a variálható térkínálat, ám alig hosszabb négy méternél. Szeptemberben kerül piacra.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése

A MINI Cooper S Countryman és a MINI Cooper D Countryman extrafelszerelésként a MINI ALL4 állandó összkerékhajtási rendszerrel is kapható. Az elektrohidraulikus szabályzású központi differenciálművel kialakított rendszer fokozatmentesen osztja el a motor forgatónyomatékát az első és a hátsó tengely között. Normál menetkörülmények között a forgatónyomaték 50 százaléka irányul a hátsó tengelyre, míg extrém szituációkban – például havon vagy jégen haladva – ez az arány akár a 100 százalékot is elérheti. A MINI ALL4 rendszer első ízben közvetlenül a DSC központi elektronikájába integrált szabályzóegysége immár kevesebb, mint egy tizedmásodperces reakcióidőkkel dolgozhat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/