/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az új Audi A8

2009. december 03. 19:49   |   Autoblog
címkék:  

Miamiban bemutatkozott az Audi zászlóshajójának legfrissebb generációja, amely a haladás technikáját többek között alumínium karosszériával, hipermodern motorokkal, nyolcfokozatú tiptronic váltóval, érintős MMI vezérlő rendszerrel, fejlett segédelektronikákkal és LED-es fényszórókkal demonstrálja. Az immár 5,1 méter hosszú limuzin kezdetben egy 4,2 literes FSI és egy 4,2 literes TDI motorral lesz kapható, de később a kínálat része lesz az alaposan átfésült 3 literes TDI aggregát is, kétféle teljesítménnyel. Az új luxus szedán jövőre lép piacra.

Új a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, s jövő év közepétől közlekedési táblafelismerő rendszer is kapható lesz a limuzinhoz. Míg a korábbi ködlámpák helyén radarok vannak, addig a négy karika mögé infrakamerát telepítettek az Audi mérnökei (feláras). Ez az éjjellátó, amely 300 méter távolságig felismeri a gyalogosokat és az állatokat. Az MMI rendszer pedig újdonságként kapott egy érintésérzékeny panelt, amely felismeri a kézirást. A sofőr jobb keze mutatóujjával rajzolja a betüket és számokat a panelre, miközben a szemét nem kell levennie az útról. A rendszer a cirill, a kínai, a kantoni, japán és koreai írásjeleket is felismeri. Pazar.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/