/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Japánban már bemutatták a ráncfelvarrott Mazda3-at

2016. július 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A szigetországban bemutatkozott az Axela – nálunk Mazda3 – néven futó modell faceliftje. A kisebb vizuális változtatásokon átesett autó már rendelhető hazájában, a világ többi pontján azonban nem tudni, mikorra várható ugyanez.

Érdekes, hogy amíg Európában még szinte szó sincs a Mazda3 frissítéséről, Japánban szép csendben be is mutatkozott a ráncfelvarrott Axela.

A felkelő nap országában már rendelhető státuszt kapott négykerekűn szinte nagyítóval kell keresni a különbségeket idősebb testvéréhez képest. Hirtelen ránézésre elől a fényszórók és a hűtőmaszk, míg hátul egy új lökhárító és az átszabott lámpatestek jelentik az újítást.

A belső tér harmóniájára eddig se lehetett panasz, azonban egy némiképp módosított kormánykerék, és új díszítések a műszerfalon illetve az ajtópaneleken tovább növelik a prémium hatást, ráadásul a jobban felszerelt modellekbe már elektromos kézifék kerül, valamint többfunkciós head-up display.

A lemezek alatt is hoz néhány újítást a ráncfelvarrott modell, ilyen például a G-Vectoring Control hajtásbefolyást kiküszöbölő erőelosztó rendszer, vagy a 2.2 literes gázolajoshoz elérhető i-ACTIV összkerékhajtás. Az imént említetten kívül egy 1.5 literes dízellel, valamint egy szintén 1.5 literes, illetve egy 2.0 literes benzines egységgel lehet majd elérni a minden bizonnyal Európában is hamarosan bemutatkozó ráncfelvarrott Mazda3-at.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/