/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a Ford EcoSport Active változata

2020. november 06. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Egyre több ember vágyik olyan autóra, amelynek segítségével még tartalmasabbá teheti szabadtéri programjait. Ez a fő oka annak, hogy a Ford outdoor modellszériája, az Active sorozat ennyire sikeres. A Ford ma bemutatta az EcoSport kompakt SUV új Active változatát is.

2018 óta több mint 55 000 darab talált gazdára a Fiesta Active modellből, vagyis az első Fordból, ami Active változatban is kapható volt. Az idei év első felében körülbelül minden ötödik Focust ilyen kivitelben rendeltek meg, és a vállalat nemrég jelentette be, hogy az Active sorozatban immár a Transit Custom, a Transit Connect, a Tourneo Custom és a Tourneo Connect is megjelenik.

A European Outdoor Group (EOG) által nemrégiben elvégzett felmérés szerint az európai válaszadók 70 százaléka kifejezetten vágyik a szabadtéri programokra, 86 százalékuk szerint pedig az outdoor programok rendkívül fontosak az emberek jó közérzetéhez. A megkérdezettek több mint fele a járvány miatti mozgáskorlátozások idején mindennél jobban hiányolta a szabadtéri tevékenységeket.

Látványos és kemény stílusuk mellett az Active modellek sokoldalúbban használhatók, ami praktikus segítség mindazoknak, akik szeretnének letérni a járt utakról; ezt szolgálják e modellvariánsok karosszéria-kiegészítései, átalakított felfüggesztésük és kormányművük, akárcsak a tapadást javító, részlegesen önzáró differenciálművük.

Különleges külső és belső stíluselemeinek, karosszériavédő kiegészítőinek és emelt hasmagasságának köszönhetően az autó a keményebb útviszonyok közt is megállja a helyét, így az EcoSport Active segítségével a kalandok szerelmesei a lehető legtöbbet hozhatják ki aktív életstílusukból.

A Ford még idén bevezeti új sorozat-stratégiáját. Az egyes modellek ezentúl három alapvető kivitelben lesznek kaphatók. A Ford Performance izomautóinak ihletével készült ST-Line a sportos stílus rajongóinak szól; a Titanium azoknak, akik a luxust és a kimagasló kényelmet keresik; az Active pedig az olyan vásárlók számára készül, akik a maximális sokoldalúságot és a kaland lehetőségét várják el autójuktól. Bizonyos modellek – például a Puma, Fiesta és a Focus – a még gazdagabb felszereltségű X és Vignale kivitelekben is megrendelhető lesz.

A felszereltségi csomagokat ezentúl úgy csoportosítják, hogy azok a leggyakrabban választott extrákat tartalmazzák, így a vásárlók még több értéket kapnak a pénzükért, és könnyebben jutnak hozzá az igényeikhez illő felszereltséghez. A vevők természetesen egy sor külön extra tétel közül is választhatnak, hogy Fordjukat minden szempontból az elvárásaikhoz formálhassák.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/