/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a terepes Dacia Logan kombi

2017. február 23. 13:50   |   Autoblog
címkék:  

Bővül a Dacia Stepway modellcsaládja, a Sandero, Lodgy és Dokker Stepway mellé érkezik a Logan MCV Stepway, ami a márka eddigi legsokoldalúbb kombija lesz. A crossoveres stílusú modell a Genfi Autószalonon áll a közönség elé.

A Dacia rendkívül sikeres, crossoveres ihletésű Stepway modellcsaládja a Logan MCV Stepway modellel négytagúra bővül. A Stepway kivitel megőrzi a Logan MCV minden jó tulajdonságát, s ezeket masszívabb alvázzal, 50 mm-rel emelt hasmagassággal (immár 174 mm) és körkörös karosszériavédő elemekkel fejeli meg.

A Logan MCV Stepway felismerhető első és hátsó ezüstszínű védőlemezeiről, kéttónusú első lökhárítójáról, amelyen ezüst keretes ködlámpák láthatók, a Dusteréhez hasonlító hűtőrácsáról, továbbá alul végigfutó fekete műanyag védőrétegéről. Az új, négypontos nappali világítással kiegészített fényszórók egy egységet képeznek a hűtőráccsal. A modell emellett selyemfényű ezüst tükörházakat és tetőléceket kapott, összességben igen jól mutat. A forgalmazás kezdetekor a Logan MCV Stepway kétféle fényezéssel, a márka jellegzetes Azurite kékjével és Vison barnájával lesz választható.

A kabin a néhány hónappal ezelőtt a Sandero modellben látott új, magasabb nívót képviseli, selyemfényű króm kilincsekkel, színezett középkonzollal és szellőzőkkel, s a márka új, ergonomikusabb négyküllős kormánykerekével. Az üléshuzat egyedi, háromdimenziós szövéssel és kontrasztos színű szegélyvarrással. Új, választható felszerelések is megjelentek az autóban, mint a hátsó parkolószenzorok, az emelkedőn való elindulást segítő rendszer és a tolatókamera. A komfortot növelik az első lehajtható kartámaszok, a megvilágított kesztyűtartó, s az egy ujjmozdulatos irányjelzők.

A Logan MCV Stepway egy 90 lóerős benzines és egy ugyanakkora teljesítményű dízelmotorral kerül piacra. A TCe 90 benzinmotorhoz ötfokozatú kézi vagy ötgangos robotváltó választható, míg az 1,5 literes dCi dízelt kizárólag ötgangos manuális váltóval szállítják. Egyes piacokon LPG verziót is árulni fognak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/