/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a luxus Ford egyterű

2014. április 09. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

A Ford dinamikus megjelenésű S-MAX egyterűjéről valószínűleg nem a luxus jut először az eszünkbe, ám a Ford a márka feljebb pozicionálásának újabb állomásaként ebből fejlesztette ki második előkelő Vignale modelljét. Az S MAX Vignale Concept a tavalyi Mondeo Vignale tanulmány koncepcióját valósítja meg az egyterű szegmensben, prémium dizájnt, első osztályú kidolgozást és különleges felszereltséget ad az erre vágyó ügyfeleknek. A két prémium Vignale modell jövőre kerül piacra.

Az S-MAX Vignale Concept 21 colos, különleges felület-kidolgozású Vignale kerekeken gördül, számos krómozott díszítőelemet, többek között krómozott tükörházakat vonultat fel, továbbá egyedi mintás hatszögletű hűtőrácsáról és különleges „Milano Grigio” szürke fényezéséről ismerhető fel.

Az utastérben minden négyzetcentimétert bőr borít, a steppelt bőrüléseken pedig a hatszögletű és kockás minták kombinációját alkalmazták. A műszerfalon különböző megmunkálású, valódi alumínium berakásokkal találkozunk. Az ülőlapokon vastag vörös, míg a szegélyeknél fehér díszvarrást alkalmaztak. A második sori ülésekhez dokkoló állomások is rendelkezésre állnak.

A Ford tapasztalata szerint nagyautói felét magas felszereltséggel rendelik meg, s az ügyfelek 10-15 százaléka az ennél is magasabb, exkluzív felszereltséget keresi, emellett igényli a személyes kiszolgálást. Ennek a rétegnek az igényeit elégíti majd ki a jövőre bevezetendő Vignale márka, amely az autó mellé személyes kapcsolattartót és VIP szolgáltatásokat is fog kínálni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/