/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a nagy Dacia SUV

2021. január 14. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

A frissen létrehozott Dacia-Lada üzleti egység célja, hogy növelje a márkák hatékonyságát és versenyképességét, miközben a termékek terén túlmutat saját határain. A Daciánál ez azt jelenti, hogy a termékpaletta hamarosan egy az eddigieknél jóval nagyobb SUV-modellel bővül, amely hibrid hajtáslánccal is kapható lesz. Ennek előzetese a vonzó Bigster tanulmány.

A Dacia stílusához illeszkedve a Bigster Concept egy tágas, robusztus, poros utakra szánt terepjáró, mely 4,6 méterével igen tágas belső térrel is rendelkezik. A kocsi egyértelműen üzeni: azt kapod, amit látsz. Nincs csillivilli, nincsenek króm díszek vagy alumínium-utánzat elemek. Ráadásul az összes külső burkolathoz újrahasznosított műanyagokat használtak. A sötétzöld külső alátámasztja az autó kalandos felfedező jellegét.

A Dacia Bigster sorozatgyártású változata földgázas és hibrid verzióban is elérhető lesz. Érkezésének időpontja még nem ismert, de az ígéretek szerint kisautós árazása lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/