/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön az Opel Corsa GSi

2018. május 18. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Nyáron érkezik a második Opel GSi modell, a Corsa GSi. A kis méregzsákot 1,4 literes, 150 lóerős turbómotor hajtja, a gyorsulás nulláról százra 8,9 másodpercig tart, a csúcssebesség pedig 207 km/óra. Sportfutóművét az OPC változattól kölcsönözte, így kanyargós országutakon különösen nagy élmény lesz a vezetése.

Turbo-Power for New Opel Corsa GSi

A Corsa GSi motorjának tervezői nemcsak a nagy fajlagos teljesítményre – több mint 100 LE/liter – helyeztek súlyt, hanem az optimális reagálóképességre is. Így aztán a 3000 és 4500/perc között elnyúló 220 Nm nyomaték és a kis fokozati lépcsőkkel áttételezett hatgangos váltó rendkívüli húzóerőt ad másodikban és harmadikban.

Mindemellett maga a precizitás az Corsa GSi: az OPC-változatból ismert sportfutómű és a világító vörös féknyergek rendkívüli vezethetőséget és rövid fékutakat ígérnek. Ehhez illenek a kívánságra kapható 18 colos könnyűfém felnik, jól tapadó 215/40 R18-s gumikkal.

Turbo-Power for New Opel Corsa GSi

Az új Corsa GSi-n nagy légbeömlők, erőteljesen megformált géptető, prominens hátsó spoiler és finom rajzolatú küszöbök ragadják meg a tekintetet. A frontrészt nagy méhsejt-hűtőmaszk, a központi villámemblémából kiinduló díszlécek és versenyautós, karbonhatású tükörházak teszik jellegzetessé. A nagy, krómkeretű dizájnelemek, amelyeket vízszintesen végigfutó fekete díszléc köt össze, valamint a motorháztető szintén fekete díszléce még jobban kihangsúlyozzák az úton stabilan álló sportkocsi benyomását. Hátulnézetből is erőteljes a stílus, a tetőszegély markáns spoilere kiegészítő leszorító erőt kelt; a krómozott kipufogóvéget az autó színére fényezett kötény szegélyezi.

Turbo-Power for New Opel Corsa GSi

Vegytiszta sporthangulat fogad az utastérben is: a Corsa GSi pilótája opcionális Recaro Performance ülésben foglalhat helyet, kezével a sportkormányon. Egyesbe kapcsol a bőrbevonatú váltógombbal, rálép az alumínium sportpedálra és indulhat az élményautózás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/