/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jönnek a BMW 3-as sorozat exkluzív különkiadásai

2017. május 13. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

A Sport Line Shadow, Luxury Line Purity és M Sport Shadow néven érkező különlegességek az opcionálisan elérhető extrafelszereltségek minden korábbinál szélesebb palettájával kecsegtetnek, miközben a BMW 3-as limuzin és Touring varázsát új fényezések, exkluzív könnyűfém keréktárcsák, látványos utastéri kiegészítők és színes bőrözési lehetőségek emelik új szintre.

2017 júliusától három vadonatúj különkiadás és minden korábbinál szélesebb alap-, illetve extrafelszereltségi paletta fokozza tovább a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring személyre szabhatóságát. A különkiadások a BMW 3-as sorozat jelenleg elérhető összes felszereltségi csomagjával és mindegyik hajtáslánc-kombinációjával megrendelhetők.

Sport Line Shadow különkiadás

A Sport Line Shadow különkiadás karosszéria-kiegészítői, utastéri elemei és felszereltségi opciói a BMW legendásan sportos vezetési élményét tükrözik. Az első fényszórópárba és a két hátsó lámpatestbe integrált fekete betétek összetéveszthetetlen megjelenést garantálnak, még inkább kiemelve a jellegzetes fényszóró-mintázatot és a hátsó lámpák egyedi „L” alakját. A vese alakú hűtőrácsok keretei és az első lökhárító új formájú alsó légbeömlőinek betétjei fekete színben, a kipufogóvégek pedig fekete króm árnyalatban pompáznak. A Sport Line Shadow különkiadás exkluzív duplaküllő dizájnú, Jet Black mélyfekete árnyalatú, 18-as könnyűfém keréktárcsákon gurul.

A műszerfal új, látványos kontrasztvarrást visel, a központi műszeregység vadonatúj funkciókkal bővült, az új kialakítású sportkormány és a kellemes tapintású anyaghasználat pedig egyszerre kelt prémium és sportos benyomást. A sportüléseket félig szövet, félig bőr borítja, a szénszál-mintázatú sötét alumínium utastéri betéteket gyöngyház-fényű krómcsíkok díszítik.

Luxury Line Purity különkiadás

A BMW 3-as sorozat Luxury Line Purity különkiadása fényes alumínium ablakkereteket, légbeömlő-betéteket, hűtőrács-lamellákat, hűtőrács-kereteket, hátsó lökhárító-betétet és kipufogóvégeket visel, amelyeket 17 colos, fényes alumínium keréktárcsák hoznak összhangba. Az opcionális felszereltség azonban 19-es, exkluzív könnyűfém keréktárcsákat is kínál.

A luxus jegyében megálmodott utasterek mindegyikében vadonatúj, konyak árnyalatú bőrkárpit fogadja az ügyfeleket, a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring történetében pedig most először ezen modellek utasterébe a gyöngyház-fényű krómcsíkokkal díszített finom fabetétek is elérhetővé válnak. Sőt mi több, a BMW 3-as sorozat Luxury Line Purity különkiadása az új kialakítású sportkormányt, a műszerfal látványos kontrasztvarrását és a központi műszeregység vadonatúj funkcióit is megkapja.

M Sport Shadow különkiadás

A BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring M Sport Shadow különkiadását a maximális teljesítmény és a legdinamikusabb sebesség élteti. Az első fényszóró-pár és a két hátsó lámpatest fekete betétjei, a vese alakú hűtőrácsok fekete keretei és a fekete króm kipufogóvégek mellett a különkiadás LED-es ködlámpákat, első lökhárítójának három részre tagolt alsó légbeömlői pedig ugyancsak fekete betéteket kaptak. A lendületes megjelenést 19 colos, duplaküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé, amelyek Orbit Grey vasszürke árnyalatban is megrendelhetők.

A sportautós utastér összetéveszthetetlenül egyedi atmoszféráját a fekete bőrözésű, kék kontrasztvarrást viselő sportülések, a gyöngyházfényű krómcsíkokkal díszített, szénszál mintázatú sötét alumínium betétek, a kibővített kijelző-funkciókkal felszerelt központi műszeregység és a műszerfal új, látványos kontrasztvarrása teremti meg. Az opciók között megtalálható a BMW M sport futómű, a BMW M aerodinamikai csomag, a 18 colos BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra, a bőrborítású BMW M sportkormány, az antracit tetőkárpit, a BMW M küszöblécek és a Sport+ vezetési üzemmóddal kiegészített vezetési élménykapcsoló.

Új fényszórók és extrák

A három vadonatúj különkiadás piaci bevezetésével egy időben a bajor gyártó még tovább szélesíti a 3-as limuzin és Touring alap- és extrafelszereltségi palettáját. A szériafelszereltség LED-es első fényszórópárral és LED-es ködlámpákkal bővül. A fényezési lehetőségek között a Sunset Orange narancsmetál árnyalat vadonatúj opcióként jelenik meg, a Sport Line, Luxury Line és M Sport felszereltségi csomagok extralistája pedig a műszerfal új, látványos kontrasztvarrásával gazdagodik. A választható extrák közé felkerül a konyak árnyalatú bőrkárpit, számos exkluzív utastéri betét, valamint exkluzív, 17”, 18” és 19” méretű könnyűfém keréktárcsák.

A BMW Professional navigációs rendszerrel felszerelt 3-as BMW-k iDrive vezérlőegysége érintőképernyőként is használható központi kijelzővel bővül, az élő csempékkel dolgozó, vadonatúj menüelrendezés pedig 2017 júliusától az alapfelszereltség részeként kínált BMW Professional rádió esetében is megjelenik a sorozatban. A digitális műszerfal-kijelző eközben az összes modellváltozatához elérhetővé válik: személyre szabható tartalmának köszönhetően a színes, teljes mértékben digitális TFT kijelző minden vezetési szituációban releváns információkkal szolgál, a műszerfal háttérvilágítása, tartalma és grafikája pedig a vezetési üzemmódokat aktiváló vezetési élménykapcsolóval változtatható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/