/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

José Mourinhóé az első Jaguar F-Type Coupé

2014. február 13. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Jaguar F-Type Coupé első angliai példánya nem máshoz kerül majd, mint a legendás portugál labdarúgóhoz, a Chelsea jelenlegi vezetőedzőjéhez, José Mourinhóhoz. Ezt annak az ünnepségnek a kapcsán jelentették be, amelyen az Ian Callum vezető formatervező és Jeremy Hicks, a Jaguar Land Rover ügyvezető igazgatója hivatalosan is bemutatta a Jaguar F-Type Coupét a brit közönségnek és a sajtónak.

A világ egyik legsikeresebb és legértékesebb labdarúgó klubjának vezetőedzőjét, José Mourinhót a közelmúltban a Jaguar márka nagykövetének kérték fel; ennek kapcsán a modell forgalmazásának kezdetekor, idén márciusban Nagy-Britanniában elsőként ülhet be a többszörös díjnyertes F-Type Roadster keménytetős ikertestvérének volánja mögé.

Az 51 éves sportszakember aligha marad egyedül, hiszen az érzéki szépségű F-Type Coupé nem csak az érzelmekre hat: a CAP Automotive brit piaci elemző iroda becslései szerint az F-Type Coupé várhatóan jobban tartja majd értékét, mint piaci versenytársai, így a kereskedők és az ügyfelek számára egyaránt vonzó ajánlatnak ígérkezik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

rzsolt
2014-02-28 - 09:09

jose mourinho soha nem volt focista ,egyszerű tolmácsként került kapcsolatba a labdarugással,ő volt robson tolmácsa barcelonában.


*/