/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Káosz lesz a budai alsó rakpart környékén

2012. július 18. 11:24   |   Autoblog
címkék:  

Forgalomkorlátozásra kell számítani a budai alsó rakparton a hónap végéig gázvezeték-építés miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Érdemes kerülőutat választani.

A közlemény szerint az alsó rakparton a Halász utca és a Rákóczi híd között csak a déli irányban lehet haladni, és korlátozták a sebességet is. Az észak felé tartó forgalom ebben az időszakban a felső rakparton kerülheti el a lezárt területet. A Halász utcai lehajtó északi ágában az északi irányba tartó gépjárművek számára a lehajtást az alsó rakparton ideiglenesen létesített jelzőlámpa segíti.

Az alsó rakparti lehajtókat északi irányban lezárják a Neumann János utca (Rákóczi hídi északi oldala), illetve a Egry József utca (Petőfi hídi északi oldala) vonalában július 18. és 30. között. Az alsó rakpartra északi irányban a Halász utcánál vagy a Margit hídi lehajtón keresztül lehet visszatérni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kárpáti László
2013-03-21 - 16:17

8 napos kirándulásra indulnék május végén.Autó vontatta utánfutón vinném mopedemet.Vidéki lévén az alsó rakparton szeretnék eljutni az M7-ről Szentendrére. Megtudom-e tenni ? Vagy a Műegyetemtől a felső
rakparton?Kérem ,segítsen,hogy biztonsággal eljuthassak célomig.
Köszönöm: Kárpáti László


*/