/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Karácsonyra itt van a Ford Focus RS piros kiadása

2017. december 20. 18:40   |   Autoblog
címkék:  

Felejtsd el a télapó szánját, karácsonyra megérkezett a Ford Focus RS Red Edition. Az ünnepi pirosban virító kompakt izomautóból csak 300 darabot készítenek.

RS Edition now available to order in Race Red

A Focus RS Red Edition jellegzetessége a feltűnő Race Red fényezés, amelyet fekete felnik és szürke féknyergek egészítenek ki. Emellett a tetőt, a külső tükörházakat és a hátsó légterelőt feketére mázolták.

Az ünnepi kiadás fénypontja mégis az, hogy az első tengelyére is kapott egy korlátozottan önzáró Quaife differenciálzárat, így még jobb lett az útfogása. Még kezelhetőbbé és stabilabbá vált azzal, hogy immár az első kerekekre jutó nyomaték is oldalanként szabályozható. A mechanikus Quaife szerkezet ráadásul hibátlanul együttműködik a nyomatékot a tengelyek között variáló összkerékhajtással és a hátsó tengelyen működő dinamikus nyomatékvektor szabályozással. Utóbbi a kontrollált driftelést is lehetővé teszi.

Red Edition features grey brake callipers behind black-cast alloys

Az új Ford Focus RS Red Edition már rendelhető a brit márkakereskedésekben, alapára 36 295 font. Gyártása 2018 februárjában indul. Mi sajnos ismét kimaradunk belőle, a piros kiadást ugyanis a kontinentális Európában nem fogják árulni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/