/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kedvezményt kaphatnak a bírságot gyorsan befizető autósok

2013. július 27. 15:15   |   Autoblog
címkék:  

A jövőben 30 százalék kedvezményt kaphatnak a szabálysértési bírság összegéből azok az olasz autósok, akik öt napon belül befizetik a bírságot.

A könnyítést egy új, a római parlament előtt fekvő törvénytervezet tartalmazza. A beterjesztő honatya, Michele Meta, a képviselőház közlekedési bizottságának elnöke szerint egyrészt ezekben a nehéz gazdasági időkben az együttműködő autósok “hóna alá kell nyúlni”, másfelől meg kell könnyíteni az önkormányzatok számára a közlekedési bírságok behajtását.

Olaszországban egyre több autós nyújt be fellebbezést a szabálysértési bírság ellen azon a címen, hogy azt indokolatlanul szabták ki. A kedvezményt csak azok az autósok vehetnék igénybe, akik a megelőző két évben nem kaptak büntetőpontokat, illetve nem követtek el közlekedési bűncselekményt. Az engedmény nem vonatkozna a külföldi autósokra.

Olaszország Európa-rekorder a közlekedési bírságok tekintetében, az országban 10 év alatt 1500 százalékkal nőtt a közlekedési szabálysértés miatt kiszabott bírságok száma.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/