/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kémfotókon az Alfa Romeo új SUV-ja

2019. október 08. 20:15   |   Autoblog
címkék:  

Kiszivárgott néhány fotó az Alfa Romeo Genfi Autószalonon debütált szabadidőautójának lehetséges sorozatgyártású változatáról. A Tonale szériakivitele természetesen – és sajnálatosan – nem olyan izgalmas, mint a márciusban leleplezett tanulmány. Hátha változtatnak még egy picit rajta, mire 2021-ben piacra lép.

alfa-romeo-tonale-2020 4

A Tonale koncepció és a sorozatgyártásra kész változata között jelentős különbségek mutatkoznak. A fényszórók nagyobbak és távolabb kerültek a hűtőmaszktól, a lökhárító pedig kerekdedebb. Oldalt kamerák helyett hagyományos visszapillantó tükröket látunk, s a felnik is sokkal kisebbek.

alfa-romeo-tonale-2020 2

A hátsó lámpák vízszintes elrendezésűek maradtak, ám nagyobb méretűek, mint a tanulmánymodellen. Az ovális kipufogóvégeket szépen beágyazták a lökhárítóba. A kabinról nincsenek felvételek, így nem tudjuk, hogy száműzték-e a digitális műszeregységet és a középső érintőképernyőt, vagy sem.

alfa-romeo-tonale-2020 3

Nem lehetünk biztosak benne, hogy a képeken a Tonale végső verzióját látjuk, ugyanakkor korábban már megerősítették, hogy a modell értékesítése 2021-ben indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/