/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ken Block imádta Budapestet!

2013. március 26. 20:15   |   Autoblog
címkék:  

A múlt hétvégén a vadonatúj Ford Fiesta ST-vel Budapesten reklámfilmet forgató, a rally fenegyerekeként elhíresült internetes sztárt, Ken Block-ot lenyűgözte a magyar főváros. Rövid, és a forgatásnak köszönhetően meglehetősen zsúfolt itt tartózkodása után nagy lelkesedéssel nyilatkozott mind Budapestről, mind a magyar emberekről.

A múlt hétvégén Budapesten ’Fiesta ST Blockbuster’ címmel a Ford Fiesta ST-vel reklámfilmet forgató Ken Block-ra nagyon nagy hatást tett mind Budapest, mind a fogadtatás, amelyben hazánkban részesült.

„Korábban nem sokat tudtam erről a városról, de Budapest egyszerűen fantasztikus: lenyűgöző a gyönyörű történelmi és a látványos modern épületek harmóniája, és az itteni emberek kedvessége, vendégszeretete.” – fogalmaz lelkesen a gymkhana királyaként is ismert Ken Block, aki az egész napos feszített tempójú forgatás után még arra is vette a fáradtságot, hogy ellátogasson a Halászbástyához és a Citedellához, hogy onnan is megcsodálja Budapest éjszakai fényeit. „Szívesen látnék többet Budapestből és Magyarországból, talán a jövőben lesz még rá alkalmam.” – teszi hozzá mosolyogva a rally fenegyereke.

Miután Ken először járt Magyarországon, nagy örömére szolgált, hogy a Ford lehetőséget biztosított neki arra, hogy az éppen a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-ra röviden kilátogatva találkozzon hazai rajongóival is.

„Nagyon jól esett a rajongók szeretete és a meleg fogadtatás, amelyben a Tuning Show-n részesítettek, amit ezúton is szívből köszönök.” – fogalmaz Ken. A gymkhana-király egyébiránt fantasztikusnak tartotta a show-n megtekintett fedett gymkhana pályát, amelyet, ha ideje engedi maga is szívesen kipróbált volna, az pedig egészen lenyűgözte, hogy a Magyar Gymkhana Szövetség évi mintegy ötven versenyt rendez.

A forgatás Budapest számos ikonikus helyszínén zajlott, az igazán izgalmas felvételek ugyanakkor a Városligeti Műlyégpályán készültek, amelyeknek drámai hátteréül szolgált a Vajdahunyadvár, és a legnevesebb hazai graffiti művészek által készített három, a helyszínen elhelyezett óriásplakát. Itt ülhetett be Ken mellé, majd próbálhatta ki képességeit a Fiesta ST volánja mögött a Ford által Magyarországon kívül hét további európai országban meghirdetett verseny hazai nyertese, Molnár László is, aki kisfia főszereplésével készített humoros hangulatú videója révén érdemelte ki, hogy részt vehessen az eseményen.

Jól mutatja, milyen jól érezte magát hazánkban Ken Block a látogatását követően a mintegy 3,2 millió követőt számláló Facebook oldalán elhelyezett galéria is, ahol lelkesen nyilatkozik Magyarországról, és itteni élményeiről.

„Már az is hatalamas öröm volt számunkra, hogy Budapestre esett a választás a Fiesta ST Blockbuser elnevezésű, Ken Block és a vadonatúj Fiesta ST főszereplésével készülő reklámfilm helyszínéül. Az azonban különösen jó érzés, hogy az egyébiránt hihetetlenül közvetlen, szerény és nyitott Ken Block ennyire jól érezte magát itt, és így megkedvelte Magyarországot.” – fogalmaz Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója.

„Biztos vagyok benne, hogy Ken Block Magyarország jó hírét viszi majd a világban, és bízom benne, hogy világszerte minél többen megtekintik majd az itt készülő filmet, hogy megcsodálják gyönyörű fővárosunkat, és természetesen nem utolsó sorban a vadonatúj, 180 lóerős Fiesta ST-t. – teszi hozzá a kommunikációs szakember.

Varga Zsombor egyébiránt azt is elárulta, hogy Ken Block a rajongók által a Ford Magyarország Facebook oldalán feltett valamennyi kérdésre örömmel válaszolt, és kérésükre még egy magyar nyelvtörőt is megkísérelt elmondani – ezek hamarosan megtekinthetőek lesznek az oldalon.

Képgaléria itt:

Fiesta ST Block Buster

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/