/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Képeken a Hyundai i30 kombi

2017. február 22. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Két két múlva, a Genfi Autószalonon ünnepli világpremierjét a Hyundai i30 kombi, de már most megjelentek az első képek és információk róla. Az i30 Tourer a kategória egyik legnagyobb belterű kombija lesz, 602 literes csomagtartót kínál, amivel alig marad el az etalonnak számító Škoda Octaviájétól.

A Hyundai i30 Tourer rendkívül szép és elegáns kombi lett, hátrafelé erősen lejtő tetővel és kupés kialakítású farral. Igényes, értékes benyomást kelt, melyben nagy szerepet játszik a selyemfényű alumínium ablakkeret, tetősínek, tükörborítások és egyéb részletmegoldások. Az első fényszórókban és a hátsó lámpákban egyaránt LED-ek világítanak.

A lejtős far azonban nem ment a helykínálat rovására: az i30 Tourer 602 literes csomagtartót kínál, mely a hátsó üléstámlák ledöntésével egészen 1650 literig bővíthető. A mércének tekinthető Škoda Octavia ennél mindössze 8, illetve 90 literrel kínál többet. A csomagtér padlója alatt ráadául újabb rekesz várja a kisebb vagy értékesebb holmikat. Az i30 Tourer egyébként 25 centiméterrel hosszabb az ötajtósnál (4585 mm), tetősínnel együtt 1475 mm magas, 1795 mm széles, a tengelytávja pedig 2650 mm-es.

Természetesen megkapta a legkorszerűbb vezetéstámogató rendszereket is. Alapáron jár hozzá az automata vészfékrendszer, a fáradságfigyelő rendszer és a sávtartó asszisztens, plusz pénzért pedig gyalogosfelismerés, fejlett adaptív tempomat, holttérfigyelő és mögöttes forgalomra figyelmeztető rendszer is kérhető. Az új generációs infotainment rendszer egy 20 centiméteres kapacitív érintőképernyőről irányítható, az Apple CarPlay és Android Auto révén pedig az okostelefonok integrálhatók.

Az i30 Tourer leméretezett turbómotorokkal kerül piacra, kezdetben az 1,6 literes 110 lovas turbódízel, valamint a vadonatúj, 140 lovas 1,4 T-GDI és a 120 lóerős, háromhengeres 1,0 T-GDI alkotják a palettát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/