/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Képeken az új Škoda Fabia Combi

2014. október 02. 13:25   |   Autoblog
címkék:  

Felgördült a függöny az új Škoda Fabia Combi előtt: az idei Párizsi Autókiállításon az új ferdehátú Fabia mellett az új Fabia Combi is világpremierjét ünnepli. A Fabia Combi a legnépszerűbb kombi a kisautók kategóriájában, és harmadik nemzedékében ismét mércét állít a térkínálat, a funkcionalitás és a környezetkímélés terén. Február végén érkezik a magyar piacra.

Mindössze pár héttel az új ferdehátú Škoda Fabia bevezetése után, 2015 elején már rajtol is az új Fabia Combi az első európai piacokon. Az új generációval a cseh autógyártó tovább építi és bővíti a kedvelt kombi sikereit. A 2000-es év óta a Fabia Combi fontos és állandó része a Škoda típuspalettájának. 2014. augusztus végéig a cseh márka több mint 1,1 millió Fabia Combi modellt szállított ki ügyfeleinek.

A Fabia Combi mindig is a legjobb Škoda értékeket képviselte: tágas belső tér kompakt külső méretek mellett, sok praktikus megoldás, kis üzemanyag-fogyasztás, bevált technika és kiváló ár-érték arány – ez a kombináció tette a kisautók kategóriájában bestsellerré.

A Fabia Combi kompakt külső méretek mellett kínál hatalmas belső teret akár öt utas és csomagjaik számára. Az újdonság az 530 literes befogadóképességgel (előredöntött hátsó ülések esetén 1395 liter) kategóriája legnagyobb csomagterét kínálja. A raktér alaphelyzeti térfogata 25 literrel bővült az elődhöz képest.

A hátsó üléssor két lépésben bővíthető, először az ülőfelületet kell előrehajtani, majd a háttámlákat ledönteni – ez növeli a belső tér variálhatóságát. Az autóban akár 1,55 méter hosszú tárgyak is szállíthatóak. A rakfelület 960 milliméter széles, ez 2 milliméterrel múlja felül az elődmodellt. A csomagtérajtó 1,9 méter magasra nyílik, a rakodónyílás szélessége 1028 milliméter. A rakodóperem mindössze 611 milliméter magasan helyezkedik el, így a rakodás igen könnyű és kényelmes.

Ráadásul az utastér szélességben (21 milliméteres növekedés) és hosszában (8 milliméter plusz) is gyarapodott, valamint a vezető és az első utas fejtere is nagyobb a kicsivel csökkentett külső magasság ellenére.

A legújabb és nagyobb méretosztályokból ismerős biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszerek teszik teljessé az újdonság kelléktárát, többek között olyan megoldásokkal, mint az okostelefon és az autó egyszerű összekapcsolását lehetővé tévő MirrorLink-szabvány és SmartGate-funkció.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/