/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Készen áll az új pilóta? „A Mercedesnek csak egy hívásába kerül…”

2024. február 21. 08:51   |   Autoblog
címkék:  

Az új Forma-1-es szezon hosszúnak ígérkezik, pedig még el sem kezdődött.

Nem csak azért, mert ez lesz a legtöbb futamot hozó év, hanem azért is, mert a szezon során rengeteg pletyka kering majd arról, hogy melyik versenyző lesz a favorit, aki 2025-ben átveszi Lewis Hamilton helyét.

Az ex-pilóta Christian Danner máris letett egy nevet az asztalra, nem mást, mint Fernando Alonsót. A német szerint nem lenne túl bonyolult a művelet, hisz úgy gondolja, hogy “Toto Wolffnak csak fel kellene hívnia őt (Fernando Alonsót), és menne” – olvasható a ‘Kolner Express’ című napilap által összegyűjtött nyilatkozatokban.

Az igazság az, hogy Alonso sem zárta ki a Mercedeshez való csatlakozás lehetőségét, bár a spanyol nagyon is világosan fogalmazott a prioritásairól:

“Először is eldöntöm, hogy akarom-e még tovább folytatni ezt az egészet, amit az F1 megkövetel. Meg kell értenem, hogy mit akarok csinálni, és ekkor leülök majd az Aston Martinnal, akik az elsődlegesek… Ha nem sikerül megegyeznünk, és folytatni akarom, akkor kiváltságos helyzetben vagyok, vonzó vagyok más csapatok számára, ugyanis csak egy világbajnok áll rendelkezésre, és az én vagyok” – vallotta az AMR24 bemutatója előtt, megerősítve a MARCA értesüléseit.

Az Aston Martin pilótája mellett az elmúlt hetekben arról is szó esett, hogy Mick Schumacher is pótolhatja Hamiltont, bár Danner szerint honfitársának nincs esélye: “Micknek nincs esélye a Mercedesnél, az egy másik liga. Ő csak akkor kerülne szóba, ha Toto hirtelen második számú pilótát akarna” – vélekedik.

Fotó: mercedesamgf1.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/