/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Két atléta a Porsche Panamera családban

2018. október 16. 11:20   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche két különösen sportos modellel gazdagította a Panamera palettát. A Panamera GTS és Panamera GTS Sport Turismo egyedi felszereltséggel és felfüggesztéssel érkeznek és 4 literes, 460 lóerős V8-as motor hajtja őket.

Az új Panamera GTS modellekben 4 literes V8-as biturbó motor dolgozik 460 lóerős teljesítménnyel, 620 Nm-es nyomatékkal és a sport kipufogórendszernek köszönhetően rendkívül érzelemdús hangzással. A benzines részecskeszűrővel szerelt erőforrás 20 lóerővel és 100 Nm-rel potensebb az elődjénél és a sztenderd Sport Chrono csomag segédletével 4,1 másodperc alatt gyorsítja százas tempóra a kocsikat. A csúcssebességek 292 és 289 km/óra. Az erő egy nyolcfokozatú duplakuplungos váltóművön keresztül jut a négy hajtott kerékre.

A különösen dinamikus beállítottságú Panamera GTS modellek egyedi hangolású felfüggesztést kaptak. Széria a háromkamrás légrugókkal szerelt adaptív sport felfüggesztés, amihez 10 mm-es ültetés is járul. Az eredmény kivételes útfekvés és úttartás. A meggyőző lassításról elöl 390, hátul 365 mm-es tárcsákkal rendelkező fékrendszer gondoskodik.

Az elődmodellhez képest az új GTS kivitelek kibővített alapfelszereltséggel bírnak. Széria például a Sport Design külső csomag, fekete orr-résszel, fekete küszöbspoilerekkel, fekete hátsó diffúzorral és a kombi esetében tetőlégterelővel. A 20 colos Panamera Design kerekek ugyancsak az alapfelszereltséget gazdagítják, az utastérben pedig fekete Alcantara és eloxált alumínium betétek kettősét találjuk. Az alapkivitel része továbbá a fűtött, váltófülekkel kiegészített multifunkciós, Alcantara borítású kormánykerék. Emellett elérhető digitális műszerfal, konfigurálható head-up display és hátsókerék-kormányzás is.

Az új, ötajtós és kombi Panamera GTS modellek már megrendelhetők. Az előbbi németországi bruttó alapára 138 493 euró, míg az utóbbi modellé 141 349 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/