/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Két új változatot kap a Toyota Corolla

2019. február 28. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Hamarosan megérkezik a magyarországi márkakereskedésekbe a Toyota Corolla legújabb generációja, amely mindjárt háromféle karosszériaváltozatban (ötajtós, kombi és szedán), illetve két eltérő teljesítményű hibrid hajtással is rendelhető lesz. A Toyota azonban nem éri be ennyivel, a Genfi Autószalonon egy sportos és egy outdoor kivitelt is bemutat belőle.

Az egyik új Corolla változat a Toyota Gazoo racing által fejlesztett Corolla GR Sport. Az ötajtós (Hatchback) és kombi (Touring Sports) kivitelben, 1,8 vagy 2,0 literes hibrid hajtással egyaránt megrendelhető autó immár a Corolla-családban is meghonosítja a GR Sport modellek szellemiségét, egyedülálló, sportos dizájn-megoldásokkal célozva meg a fiatalokat és az autózás szerelmeseit.

A közepes és gazdagabb felszereltségű kivitelekből kialakított GR Sport változatok egyedi stílusjegyekkel büszkélkedhetnek; ilyen például a sötét krómozású hűtőrács, a mélyebbre nyúló légterelő szoknyák, a különleges kialakítású küszöbidomok és a hátsó diffúzor. Az autók felszereltségi listáján külön erre tervezett 18 colos könnyűfém keréktárcsa, sötétített hátsó üvegezés, ködfényszóró, LED fényszóró és kéttónusú Dinamikus szürke fényezés szerepel. Bent ezek a kocsik modellspecifikus, fekete szövet/bőrhatású kárpittal bevont sportüléseket kapnak, amelyek opcióként teljes bőrkárpitozással is megrendelhetők. A műszerfalat, a kormánykereket és a váltókart fekete-vörös varrás díszíti. A Corolla GR Sport modell várhatóan 2020 januárjától lesz kapható.

A kombi karosszériával, 1,8 vagy 2,0 literes öntöltő hibrid hajtással rendelhető Corolla Trek azért született, mert az európai C-szegmensben egyre népszerűbbek a crossover stílusú, erőteljesebb kiállású modellek. A Toyota és a Trek Bicycle együttműködésével megalkotott Corolla Trek az aktív életstílusú vásárlókat célozza meg, akik autójukat gyakran használják outdoor programokhoz.

A Corolla Trek 20 mm-rel nagyobb szabad hasmagassággal készül. A közepes felszereltségi szintű Corolla Touring Sports változatra épülő modell crossoveres stílusjegyekkel gazdagodik, többek közt első és hátsó alsó védőlemezekkel, egyedi 17 colos, csiszolt felületű könnyűfém keréktárcsákkal, sötétített hátsó üvegezéssel, ködfényszórókkal és LED fényszórókkal. A Corolla Trek utasterét 7 colos infotainment képernyő, modellspecifikus, kéttónusú üléskárpitozás és fa dekorációs betétek egészítik ki. A Corolla Trek modell a tervek szerint 2019 augusztusától lesz kapható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/