/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiderült, mennyibe kerül a Ford GT egyedi fényezése

2017. október 15. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A gyár mindössze nyolcféle színben kínálja legvadabb sportautóját, ám némi felárért bármilyen árnyalatban kérhetjük a GT-t. Mint az kiderült, ez a felár elég borsos, ugyanis 30 ezer dollárról van szó.

Nemrég írtunk egy rikító zöld Ford GT-ről, amely azonban nem az első különleges színű sportkupé a gyártó kínálatában: láthattunk már bronz, babakék és mélyzöld variánsokat is. Így azonban felmerül a kérdés, vajon mi pénzt kérnek érte feláras extraként, ha 10-ből 5 GT a gyári alaptól eltérő külsővel mászkál.

Nos, mint az kiderült, a Ford minden egyes különleges árnyalatért 30 ezer dollárt, azaz 7,8 millió forintot kér. Bár ez önmagában sokkolóan magas összeg, az autó vételárához képest egyáltalán nem sok, ráadásul nem a Ford az egyetlen, amely durva összeggel terheli a különleges igénnyel rendelkező ügyfelek pénztárcáját – a Lamborghini, a Porsche, de sok más gyártó személyre szabó részlege hasonló tarifával dolgozik. Márpedig amíg van rá kereslet, miért ne?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/