/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kilométerenként 3095 forintért nincs ennél élvezetesebb taxizás

2018. október 25. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ügyes húzással kínál élményautózást a Zöld Pokol aszfaltcsíkján a Jaguar. A ’ring leggyorsabb szedánjában lehet ugyanis az anyósülésen helyet foglalni egy gyorskör erejéig. Az árszabás persze nem mindenki pénztárcájának való.

Még tavaly novemberben vált a Nürburgring leggyorsabb négyajtós autójává a Jaguar XE SV Project 8, ugyanis 7 perc 21,23 másodperc alatt ért körbe a 20,8 kilométeres aszfaltcsíkon, ami bámulatos érték – pláne a méreteit tekintve.

Most ezt a címet kihasználva hirdet élménytaxizást a ’ringen a gyártó, ugyanis a 600 lóerős autó anyósülésre lehet helyet venni egy gyorskör erejéig potom 199 euróért (64 350 Ft), ami nem olcsó, hisz kilométerenként 3095 forintos tarifát jelent, ám ezért cserébe egy mindössze 300 példányszámban gyártott, 5.0 literes kompresszoros V8-assal szerelt vadmacskában tapasztalhatjuk meg, milyen érzés 300 km/óra felett száguldani. A 150 ezer font (54,9 millió forint) értékű csodamasina egyébként 3,3 másodperc alatt katapultál százra, megállását pedig az elől 400 mm-es karbon-kerámia tárcsafékek segítik hatdugattyús nyergekkel.

Az élményautózásért a Jaguar profi pilótái felelnek, akik a biztonságos keretek között nyomják tövig a pedált. Íme, egy kis ízelítő:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/