/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Király Viktor az első Toyota C-HR tulajdonos

2016. november 12. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

A NUBU exkluzív divatbemutatója és Király Viktor koncertje által színesített program keretében, a Várkert Bazárban megrendezett Toyota C-HR Fashion Night-on mutatta be vadonatúj modelljét a Toyota. Az esti igazi meglepetése ugyanakkor az volt, hogy a Toyota felajánlott egy vadonatúj C-HR-t, és a modell márkanagyköveti szerepét Király Viktornak, aki korábban elsőként próbálhatta ki az autót hazánkban.

A Toyota látványos, futurisztikus dizájnt felvonultató C-HR modellje  a Marie Claire Fashion Days előestéjén, a Várkert Bazárban megrendezett Toyota C-HR Fashion Night keretében mutatkozott be a hazai közönségnek. Az eseményen, ahol a műsorvezetői teendőket Sebestyén Balázs látta el, a közel ötszáz vendéget, akik között számos hazai híresség, többek között, Dobó Kata, Horváth Éva, vagy épp Zsidró Tamás is megjelent, a NUBU exkluzív divatbemutatója és Király Viktor fantasztikus hangulatú koncertje is szórakoztatta.

Az est igazi fénypontja ugyanakkor az volt, amikor a modellt hazánkban korábban elsőként kipróbáló Király Viktor, az est sztárfellépője részére a Toyota felajánlott egy vadonatúj C-HR-t, és a modell márkanagyköveti szerepét. Hazánk egyik legnépszerűbb, nemzetközi szinten is egyre ismertebb és elismertebb énekesének arcán egyértelműen látszott az őszinte meglepetés.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

ZZ
2016-11-12 - 19:49

Simán koppintás a Nissan Juke-ról.

Zoltheska
2016-11-13 - 11:09

ÁÁÁ a juke soha nem lesz ilyen szép…viszont sanszos, hogy egy kategória.


*/