/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Komoly gyári tuningot kapott a Ford Mustang

2017. október 24. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

A Ford elhivatott csapata kifejlesztette a második, igazán komoly tuningcsomagot a friss Mustanghoz, amely a módosítások hatására jobban fordul, jobban tapad és jobban fékez. A Performance Pack Level 2 áprilistól elérhető a 2018-as modellévű Mustang GT-hez.

A Performance Pack Level 2 minden tételt magában foglal, ami már az első számú csomagban is benne volt: egyedi hangolású felfüggesztést és ABS-t, egyedi hangolású menetstabilizáló rendszert és kormányszervót, hatdugattyús Brembo első féknyergeket nagyméretű tárcsákkal, első és hátsó stabilizátorrudakat és merevítőket, nagyobb hűtőt és 3:73 tengelyáttételű hátsó Torsen differenciálművet.

A PPL2 csomaggal felvértezett Mustang emellett 1,2 centiméterrel alacsonyabban ül, áttervezett első splittert és hátsó szárnyat kapott, továbbá különleges, 19 colos felnikre szerelt 305/30 méretű Michelin Pilot Sport Cup 2 hátsó abroncsokon gördül. Ezek futófelülete 3 centiméterrel szélesebb, mint a PPL1 csomagos Mustang köpenyeié.

A gyári tuningos Mustang az áthangolt MagnaRide gátlóknak és a közvetlenebb kormányáttételezésnek köszönhetően még élénkebben reagál a vezető parancsaira, s jobban is fekszi az utat a merevebb stabilizátorai és rugói következtében. A leszorítóerőt növeli, tehát a nagy sebességű stabilitást szolgálja a Mustang Boss 302 Laguna Seca splittere alapján kifaragott első toldat és a hátsó légterelő. Ezeket egyébként feketére fényezték, a 10-küllős Dark Tarnish felnik pedig sötétszürke árnyalatot kaptak.

A benzinvérűeknek készült, kézi váltóval szerelt, Performance Pack Level 2 csomagos Ford Mustang már megrendelhető az USA-ban, ám az első példányokat csak jövő áprilisban vehetik át a vevők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/