/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kovács Ági lett az Opel márkanagykövete

2015. június 11. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

Rendhagyó közös sajtótájékoztatót tartott az Opel Magyarország és az Opel Dakar Team abból az alkalomból, hogy Kovács Ági olimpiai- és világbajnok úszó csatlakozott az Opel csapatához. Szalay Balázs, a Dakar Mokka versenyautó pilótája ezúttal egy „civil” Mokka volánja mögé ült, navigátora pedig Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója volt. Ketten együtt adták át az autó kulcsát Kovács Áginak, aki a mai naptól az Opel magyarországi márkanagykövete lett.

„Ági egy rendkívül erős, színes és hiteles személyiség, akivel megtisztelő és öröm lesz együtt dolgozni. Számítunk majd rá különböző Opel rendezvényeken és tervezünk olyan közös programot is, például az Opel Dakar Team-mel, amelynek központi témája a hétköznapi autózás, a közlekedés biztonsága lesz.” – mondta Koncz Gábor.

A kiválasztásnál talán a legfontosabb szempont egyfajta értékazonosság volt, az, hogy az Opel Magyarország által képviselt és vallott értékek azonosak vagy nagyon közeliek legyenek a leendő márkanagykövetével. Az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója felsorolt néhányat: „A szentgotthárdi motorgyár kapcsán sokszor beszélünk az Opelekbe kerülő magyar szívről – és kire lehet méltóbban mondani, hogy magyar szív dobog a mellkasában, ha nem egy kimagasló sportemberre. Kovács Ági pályafutását olimpiai, világ- és Európa-bajnoki győzelmek fémjelzik. Szerénytelen lenne e tekintetben összemérnünk magunkat Ágival, de egy hasonlóság biztosan itt is van: mi is elsőségre törekszünk és az elmúlt közel 25 évben az Opel mindig dobogós helyen tudott lenni a hazai értékesítésben.”

Kovács Ági a következőképpen fogalmazott: „Élsportolói pályafutásom során megtanultam, hogy a sikerért, és a jó eredményért keményen meg kell dolgozni. Az úszás ugyan egyéni sportág, de ahhoz, hogy ezeket azt eredményeket el tudtam érni, az is kellett, hogy nagyon sokan álltak mellettem! A civil életben is azt tapasztalom, hogy a céltudatosság, és a hosszú távú gondolkodás mellett kiemelten fontos, hogy az embert olyan partner, azaz csapat vegye körül, amely hasonló értékeket képvisel, hosszú távú közös céljaik legyenek, és így, egymás kölcsönös támogatásával még nagyobb sikereket tudjanak elérni a saját területükön! Nagy öröm számomra, hogy márkanagyköveteként a mai naptól az Opel csapatához tartozom.”

Az Opel Dakar Team örömmel fogadta az Opel családban Ágit. „Kovács Ágiról nem kell bizonygatni, hogy igazi versenyző típus, sajnos azonban a Bunkoczi Lacival megfutott néhány tesztkör után rá kellett jönnünk, hogy az autós száguldás nem az ő világa” – mondta Szalay Balázs, az Opel Dakar Team pilótája. „Ági a felelősségteljes és biztonságos közlekedés híve, amit civil autósként mi is legfontosabbnak tartunk, és azt gondoljuk, hogy lesznek olyan autós programjaink a versenypályákon kívül is, amelyekben aktívan részt tud majd venni”.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/