/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kovács Patrícia színésznő az elektromobilitást választotta

2020. július 31. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

Kovács Patrícia lett a DS 3 Crossback E-Tense magyarországi nagykövete. Ezzel együtt át is vette első elektromos autóját, egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású Performance Line modellt, mely képes akár 320 km-t menni egy töltéssel.

„Sokféle autót vezettem már, de elektromosat még sosem. Ezzel az autóval egy új fejezet nyílik meg az életemben. Egy elektromos autó sokkal nagyobb tudatosságot, sokkal több tervezést igényel, de kész vagyok megfelelni a kihívásnak. Az életemet igyekszem tudatosan élni és fontos számomra, hogy minél kevésbé szennyezzem a környezetet” – kezdte Kovács Patrícia színésznő, aki mostantól egy tisztán elektromos DS 3 Crossback E-Tense modellt fog használni mindennapjai során.

A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású Performance Line felszereltségű modellt adott át a művésznőnek a márka hazai bemutatótermében, a DS Store Budapestben. A művésznő amellett, hogy rajong a szép tárgyakért, legalább ennyire fontosnak tartja, hogy autója nap mint nap kiszolgálja az ő és 7 éves kislánya igényeit. „Nekünk az autó egy családtag, az életünk része”- tette hozzá.

A stílusos elektromos autózást képviselő francia négykerekű az első elektromos prémium városi SUV a piacon. Az 50 KWh-s akkumulátor akár 320 km-es (WLTP szerinti) hatótávot biztosít. Az autó DC töltőről 100 kW-tal is tölthető, így akár 30 perc alatt elérhető a 80%-os töltöttségi szint.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Kovács Patrícia színésznővel, akinek hihetetlenül jól áll a DS stílusvilága”-mondta el az átadáskor Kanalas Gergely, a DS márkaigazgatója.

A DS Automobiles minden modellje kínál elektromos, vagy plug-in hibrid változatot, 2025-től a márka kizárólag elektromos és hibrid modelleket fog forgalmazni. A DS E-Tense modellek fejlesztésében óriási segítséget jelent az a tapasztalat, amelyhez a márka a Formula-E bajnokságban való részvétel által jut. A DS Techcheetach csapat a konstruktőrök és pilóták versenyében is az élen áll.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/