/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kozmetikázott Chevrolet Captiva Genfben

2013. február 25. 20:45   |   Autoblog
címkék:  

Az idei Genfi Autószalonon mutatja be a Chevrolet a Captiva SUV áttervezett változatát, amelyről ma egy képet közöltek. Ezen hátulnézetből látható a kompakt méretű szabadidő-autó.

Amúgy az új Captiva elején és hátulján sok minden megváltozott, szembe ötlik például a fénydiódás hátsó lámpa, a szögletes, krómozott kipufogóvég és az átformált lökhárító. Ezektől sokkal csinosabb lett a városi terepjáró. Bár egyelőre nem látjuk, de elöl alacsonyabbra került a lökhárító, s fölé új hálós hűtőmaszk került új ködlámpákkal. A kerékjáratokba új stílusú, 18 colos könnyűfém kerekek költöztek.

Az új Captiván alapfelszerelés lesz a kulcs nélküli zárnyitás és motorindítás. Az utasteret az ülések színe és kárpitozása (a felsőbb szinteken bőrkárpitja), illetve a műszerfali dekorációk áttervezése frissíti fel. Egyes kivitelek komfortját kétzónás klímaberendezés, hangulatvilágítási csomag és fűthető hátsó ülés fokozza. A modell továbbra is akár hét üléssel is megrendelhető lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/