/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Közvetlenül a csomagtartóba szállítják a karácsonyi bevásárlást

2015. november 25. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

Alig néhány nap van hátra a Fekete Péntekig és a Kiber Hétfőig, a karácsonyi időszak két legforgalmasabb bevásárló napjáig, ezért a Volvo vadonatúj módszert dolgozott ki, amivel enyhíthető a bevásárlással járó hercehurca.

A prémium autógyártó útjára indította a Volvo tulajdonosok számára szabadon elérhető autóhoz szállítási szolgáltatását. A PostNorddal, a skandináv térség legnagyobb kommunikációs és logisztikai szolgáltatójával; a Lekmer.com vezető skandináv online játék- és babacikk-áruházzal; valamint a Mat.se svéd online élelmiszer-kereskedővel együttműködésben kínált szolgáltatás keretében Göteborgban a Volvo tulajdonosok  közvetlenül autójuk csomagtartójába szállíttathatják a megvásárolt karácsonyi játékokat, ajándékokat, ételeket és italokat.

A Volvo autóhoz szállítási szolgáltatása ismét örömünneppé kívánja tenni a karácsonyt azáltal, hogy kiküszöböli az ünnepi bevásárlás legkellemetlenebb mozzanatait, a belvárosi parkolás kilátástalanságától az ideges vásárlók végeláthatatlan tömegén át a rosszkor kézbesített küldemények okozta csalódottságig.

A Volvo autóhoz szállítási szolgáltatása egy olyan digitális kulcs segítségével valósul meg, amellyel egyetlen alkalommal nyithatóvá válik az ügyfél Volvo gépkocsija. Az ügyfélnek nincs más dolga, mint online megrendelni az árukat. Ezt követően értesítést kap, amint a csomagokat leszállították autójába, és már indulhat is haza, csomagtartójában a megvásárolt ajándékokkal.

A szolgáltatás jelen pillanatban kizárólag azon göteborgi Volvo tulajdonosok számára elérhető, akik előfizetnek a Volvo On Call szolgáltatásra, a jövőben azonban további svéd városokban, illetve más országokban is be kívánják vezetni azt. Amint a későbbiekben a Volvo folyamatosan bővíti kereskedelmi partnereinek a körét, úgy válik majd elérhetővé a szezonális áruk egyre szélesebb választéka.

A szolgáltatás használata rendkívül egyszerű. A Volvo tulajdonosoknak nincs más dolga, mint az ajándékok, élelmiszerek, italok vagy egyéb áruk online megvásárlása során a megrendelés véglegesítésekor bejelölni az autóhoz szállítás opciót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/