/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadás érkezik a Ford Rangerből

2020. május 19. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Új különkiadás érkezik Európa és Magyarország kedvenc pickupjából, a Ford Rangerből. Az exkluzív külső és belső dizájnmegoldásokkal rendelkező Ranger Thunderből Európa 4500 darabot kap, Magyarországra pedig 250 darab jut el. Az első vásárlók a nyár végén vehetik át új autójukat.

A rendkívül népszerű Ranger Wildtrak sorozatból kialakított Ranger Thunder hatásosan ötvözi a látványos megjelenést, az optimális vontató képességet és a robusztus négykerék-hajtást.

A Ranger Thunder egyetlen kivitelben készül. A Sea Grey fényezéshez tökéletesen illenek a 18 colos fekete könnyűfém keréktárcsák, akárcsak az Ebony Black árnyalatú hűtőrács, hátsó lökhárító, ködfényszóró-foglalatok, plató-kiegészítők és kilincsek. A hűtőrács és a sportos bukócső vörös betétei izgalmasan ellenpontozzák a karosszéria markáns árnyalatát; mindezt háromdimenziós hatású „Thunder” emblémák egészítik ki az első ajtókon és a platóhátfalon, illetve egy matt fekete „Ranger” logó.

A sötétített foglalatú LED fényszórók is az alapfelszereltség részei, akárcsak a hátsó lámpatestek sötétített keretei. A Ranger Thunderhez platóbélés is tartozik, valamint Black Mountain Top platólezáró roló – mindkettő népszerű extra a Ranger-vásárlók körében. Az autó kínálatában igazi újdonság a most először megjelenő, praktikus raktérleválasztó rendszer.

Az utastérben az Ebony árnyalatú bőrrel kárpitozott üléseket vörös, dombornyomású „Thunder” logó díszíti, és ugyanilyen árnyalatú varrás látható a kormánykeréken, az üléseken, a műszerfalon és a kabin több más pontján is. Az alapáras fekete padlószőnyegek élénk kontrasztot alkotnak az egyedi, vörös fénnyel megvilágított küszöbburkolatokkal.

A Ford 2,0 literes EcoBlue dízelmotorjának Bi-Turbo változatával hajtott gép teljesítménye 213 LE, forgatónyomatéka pedig 500 Nm, és az erőforráshoz tízfokozatú automata sebességváltó csatlakozik.

2019-ben a Ranger az eddigi legjobb évét zárta az európai piacon, ahol a modellből 52 500 példány talált gazdára. Magyarországon tavaly 2 653 új Ranger kelt el, ami a pickup szegmens 45 százalékának felel meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/