/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Exkluzív modellel ünnepel a Volkswagen Touareg

2022. május 28. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

Idén 20 éves a Volkswagen luxus SUV-ja, a Touareg, amiből a mai napig több mint 1 millió darabot adtak el. A jeles évfordulóra készült egy különleges változat, amely június közepétől csatlakozik a jelenlegi modellpalettához, de már rendelhető. Alapára 77 530 euró.

Éppen 20 éve vezették be a piacra Volkswagen Touareget, a márka első nagyméretű luxus SUV-ját, amely példátlan sikernek bizonyult világszerte. Az Edition 20 modell most ennek állít emléket. A különkiadás legfontosabb megkülönböztető jegyei az egyedi Meloe Blue kék fényezés, valamint a magasfényű fekete, 20 colos Bogota könnyűfém felnik, amelyek kizárólag ehhez a modellhez érhetők el. Emellett a B-oszloptól hátrafelé sötétített üvegek, cseresznyepiros burájú LED-es hátsó lámpák, “EDITION 20” felirat a B-oszlopon, továbbá feketére fényezett kerékjárati ívek és diffúzor jelzik az egyedi sorozatot.

Az ajtókat kitárva azonnal szembetűnik a megvilágított, “EDITION 20” logós küszöbléc, továbbá a gyémántmintás Savona bőrkárpitozás, amelyet krémszínű varrás díszít. A sportos karaktert erősítik a piros/krémszínű szegélyvarrások a műszerfalon, a kormánykeréken és az ajtópaneleken. A bőrborítású váltókar szintén az “EDITION 20” logót viseli.

A Volkswagen Touareg Edition 20 négyféle hajtáslánccal rendelhető. Az alapmotor a 3 literes V6 TDI dízel 231 lóerővel és 500 Nm nyomatékkal, amelyet ennek az aggregátnak a 286 lóerős és 600 Nm-es változata követ a sorban. A benzinpártiak választhatják a 340 lovas és 450 Nm nyomatékú 3 literes V6 TSI blokkot, és végül a V6 TSI plug-in hibrid is rendelkezésre áll, 381 lóerős rendszerteljesítménnyel és 600 Nm nyomatékkal. Mind a négy motorhoz nyolcgangos automataváltó és összkerékhajtás társul, így mind a négy járművel vontatható akár 3,5 tonnás fékezett utánfutó is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/