/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges Alfa Romeo 4C Spider Amerikának

2019. február 11. 13:35   |   Autoblog
címkék:  

A Chicagói Autószalonon mutatkozott be az Alfa Romeo 4C Spider egyedi új kiadása, amelyből mindössze 15 példány lát napvilágot. Az exkluzív Misano kék színű 4C Spider Italia kizárólag az észak-amerikai vevők számára lesz elérhető.

A 4C Spider Italia jellegzetessége a Misano kék metálfényezés, ami más 4C modellekhez nem választható, továbbá a lakkfekete első légbeömlők és hátsó diffúzor, valamint az egyedi 4C Spider Italia grafika. A gazdag bőrkárpitozású utastérben számozott plakett és 4C Spider logós alumínium díszléc fémjelzik a különleges sorozatot.

Az 1750 köbcentiméteres, közvetlen befecskendezéses turbómotor teljesítményén nem változtattak, továbbra is 240 lóerőt és 350 Nm nyomatékot mozgósít. A 4C Spider teljesítmény/tömeg aránya legendásan jó, száraz tömege csupán 940 kilogramm, így a nulla-százas sprint 4,5 másodpercet vesz igénybe, a csúcssebesség pedig 257 km/óra.

A 4C Spider Italia modellből összesen csak 15 darabot készítenek az észak-amerikai piacra, ahol 5000 dollárral lesz drágább a normál 4C Spidernél.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/